31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έτοιμοι για το Final Four οι Παίδες του Ολυμπιακού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Λαμία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (17/05) η αποστολή της ομάδας Παίδων του Ολυμπιακού, για το Final Four του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη το Σάββατο (18/05, 16:00) στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και σε περίπτωση πρόκρισης θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του από το δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα στο πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισαν πρώτοι στη βαθμολογία, έχοντας σε 20 αγώνες, 17 νίκες δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα και συγκεκριμένα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παράλληλα ο Ολυμπιακός είχε τεράστια διαφορά και στον συντελεστή τερμάτων, έχοντας πετύχει 41 γκολ έναντι μόλις 9 που έχει δεχθεί.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπέρτος μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Ρέντη, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το «παρών» στο Final Four της Λαμίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ταβουλάρης, Λαγουμτζής, Γεωργίκος, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Φαρίνης, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου, Κωστής, Γορανίτης, Μάρας, Μαγκλογιάννης, Χρηστίδης, Θεοχάρης, Μιχαηλίδης, Λεοντόπουλος, Γεωργίου, Μαγλογιάννης, Λαζαρίδης, Σεφερλής, Παναγόπουλος.

Σπέρτος: «Να δείξουμε το ήθος και τις αρχές της ομάδας μας»

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπέρτος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζοντας πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως τόσο εκείνος, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν να δείξουν το ήθος και τις αρχές του συλλόγου.

«Είναι μεγάλη μας χαρά η πρόκριση και η συμμετοχή στο φετινό Final Four, το οποίο θεωρώ πως θα είναι ιδιαίτερο με τη συμμετοχή τεσσάρων ιστορικών ομάδων. Ο στόχος της ατομικής βελτίωσης των παιδιών μέσα από το σύνολο και από την ομάδα, είναι πολύ σημαντικός όσο και η κατάκτηση του πρωταθλήματος! Θεωρώ ότι μέσα από απαιτητικά παιχνίδια με πολύ ένταση, τα παιδιά θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται στη διαχείριση των συναισθημάτων και στο πως θα παλεύουν ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για την ομάδα.

Μακροπρόθεσμα και μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία θα θέλαμε φυσικά κάποια από τα παιδιά αυτά στο μέλλον να μπορούν να είναι μέλη της πρώτης ομάδας.

Επίσης είναι σημαντικό να δείξουμε για μία ακόμα φορά το ήθος και τις αρχές της ομάδας μας, όπως έκανε και η Κ19 με την τεράστια επιτυχία όχι μόνο της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου, αλλά και το σεβασμό και την εικόνα που έδειξε σε όλη την πορεία της στη διοργάνωση της UEFA.

Εύχομαι και οι τέσσερις φιναλίστ να απολαύσουν το Final Four και να ζήσουν κάθε στιγμή του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό