25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μπαμ»: «Ο Λαμέλα συμφώνησε και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ… πέταξε την «βόμβα» για Λαμέλα και είναι έτοιμη να την πυροδοτήσει. Εδώ και κάποιο διάστημα έχει ακουστεί το όνομα του άλλοτε αστέρα της Τότεναμ να φιγουράρει στο μεταγραφικό παζάρι της «ένωσης», με την υπόθεση ωστόσο να είναι κάτι παρά πάνω από δύσκολη.

Νέα… μεταμεσονύκτια δημοσιεύματα ωστόσο, έρχονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση και κάνουν λόγο ότι ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και πετάει από την Ισπανία για Ελλάδα υπογράφοντας και συμβόλαιο το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια τρία έτη.

Ο συμπατριώτης του και έγκυρος δημοσιογράφος Ούριελ Λουχτ, έδωσε πρώτος την είδηση μέσω twitter, και έχει κάνει όλο τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να… τρελαθεί. Φυσικά, ο Αργεντίνος δημοσιογράφος δεν μένει μόνον εκεί, αφού πάει την μεταγραφή ένα βήμα παρακάτω και όπως τονίζει σημαντικότατο ρόλο στο να πει το τελικό «ναι» ο έμπειρος άσος, έπαιξε πολύ και η επαφή του με τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο συνομίλησαν μέσω τηλεφώνου και φέρεται να είναι εκείνος που βοήθησε κατά πολύ για να ολοκληρωθεί το deal.

Φυσικά αν ισχύουν τα δημοσιεύματα θα μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά μπαπ στην ιστορία της ομάδας, με τον παίκτη να έχει μια καριέρα από τις κορυφαίες παραστάσεις, όντας πια στα 32 του χρόνια.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό