12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έτοιμη να «δέσει» Σιμάνσκι και Βράνιες

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ένωση θα είναι και τη νέα σεζόν ο Βόσνιος αμυντικός και ο Πολωνός χαφ, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Ο Ογκνιέν Βράνιες ανέβασε αισθητά την απόδοση του από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μάσιμο Καρέρα, υπενθυμίζοντας σε όλους την αξία του.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κατάφερε να προσαρμοστεί από την πρώτη στιγμή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού προπονητή και την εκτίμηση όλων στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να δείξει όλες τις ικανότητες του λόγω κορονοϊού.

Αμφότεροι, επομένως, υπολογίζονται κανονικά για την επόμενη σεζόν και η λογική λέει ότι θα παραμείνουν στους κιτρινόμαυρους, αφού αυτή είναι και η επιθυμία τους.

Για τον Σιμάνσκι υπάρχει ρήτρα αγοράς του για 1,5 εκατ. ευρώ, αφού αυτό ήταν το ποσό στο οποίο είχαν συμφωνήσει ΑΕΚ και Αχμάτ Γκρόζνι τον Ιανουάριο. Ο κορονοϊός, όμως, αλλάζει… προς τα κάτω τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο και οι πληροφορίες από Ρωσία λένε ότι η Αχμάτ Γκρόζνι είναι διατεθειμένη να συζητήσει για μείωση του ποσού.

Για τον Βράνιες, από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένη η επιθυμία της Άντερλεχτ να μην τον κρατήσει, αφού θα πρέπει να του δώσει 1,8 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία. Το θέμα είναι να βρεθεί κοινή επαφή ανάμεσα στους Βέλγους και τον παίκτη, ο οποίος θέλει μια αποζημίωση από την ομάδα των Βρυξελλών.

Όπως και να έχει, τόσο ο Πολωνός όσο και ο Βόσνιος θέλουν να παραμείνουν στην ΑΕΚ και αυτό το ξέρουν και οι ομάδες τους, οπότε είναι λογική η αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις της Ένωσης για happy end και στις δύο περιπτώσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό