Home Περιβάλλον Έστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Παναθηναϊκός

Έστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αποφάσισαν να λάβουν δράση. Η «πράσινη» ΠΑΕ, έστειλε εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς αισθάνονται ασέβεια και προσβολή για τον σύλλογό τους από τον Ρουμάνο προπονητή με τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Ο Λουτσέσκου ακόμα και μετά το πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων στην «Τούμπα» και τη νίκη της ομάδας του με 2-0, έκανε παράπονα για τη διαιτησία, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται. Στο «τριφύλλι» προχώρησαν σε εξώδικο, καθώς θέλουν να ανακαλέσει ο Ρουμάνος τα όσα έχει πει, μιας και αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας, ενώ είχε αφήσει υπόνοιες και για τον τελικό κυπέλλου το 2022, όπου οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε τις πρόσφατες δηλώσεις του Λουτσέσκου, μετά το ντέρμπι της Τούμπας:

«Υπάρχουν δύο σημεία. Παίξαμε τέλεια τακτικά, ελέγξαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που είδαμε όμως σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη σε παίκτη (σ.σ. Γεντβάι).

Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Δεν μας έδωσε φάουλ κάποια από αυτά έξω από την περιοχή, τους έδινε πολύ εύκολα φάουλ. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά προς μια ομάδα. Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διαιτητές τι θέλουν. Θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version