35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Έσπασε τη σιωπή της η Κέιτ – Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα που έστειλε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια αναπάντεχη εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουνίου με μήνυμα που έστειλε στους ακολούθους της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στα social media.

Η λαοφιλής πριγκίπισσα αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας της σε μήνυμά στο Instagram. «Δεν έχω τελειώσει ακόμη με την ασθένεια» έγραψε ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι χρειάζεται «μερικούς μήνες» θεραπείας για να θεραπευτεί από τον καρκίνο. Μάλιστα επιβεβαίωσε την εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της στο Trooping Color Day προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου.

Η δήλωση συνοδεύεται από μια νέα φωτογραφία της Κέιτ. «Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να επιτρέψεις στο σώμα σου να ξεκουράζεται», είπε.

«Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, χαίρομαι να ασχολούμαι με τα παιδιά μου, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

Είναι κατανοητό ότι η παρουσία της Κέιτ στην εκδήλωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως επιστροφή στα δημόσια καθήκοντα. «[Ελπίζω] να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις το καλοκαίρι, αλλά αναγνωρίζω ότι η περιπέτειά μου δεν έχει τελειώσει», συνέχισε η Κέιτ στη δήλωσή της.

«Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί».

Αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν μαζί με την υπόλοιπη αγγλική βασιλική οικογένεια  παραβρέθηκε στην ετήσια εκκλησιαστική λειτουργία των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό