19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρωτας Φυγάς: Το νέο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και είναι συγκλονιστικό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έρωτας φυγάς: Η νέα τηλεοπτική σειρά του OPEN έρχεται για να μας ταξιδέψει πίσω στην ελληνική επαρχία της δεκαετίας του 1950 και ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα πλάνα. 

Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN βασίζεται σε μια συναρπαστική ιστορία και σε ένα σπουδαίο καστ, που θα ζωντανέψει στις οθόνες μας ένα μοιραίο έρωτα και τις καταιγιστικές ανατροπές που αυτός θα φέρει στις ζωές μιας ολόκληρης πόλης.

Είναι ένας έρωτας αγνός, ουσιαστικός και ταυτόχρονα μοιραίος. Γιατί την ώρα πουο Μάρκος, ένας μηχανικός αυτοκινήτων, ερωτεύεται την Αλεξάμια ράφτρα, και αρχίζουν να κάνουν όνειρα για μια κοινή ζωή, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για όσα πρόκειται να έρθουν. Μια «καταραμένη» στιγμή, εκείνος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την αγαπημένη του και θα γίνει δολοφόνος.

Πλέον, είναι καταζητούμενος και, προσπαθώντας να γλιτώσει, την παίρνει μαζί του και βρίσκουν καταφύγιο σε μια μικρή πόλη της Μεσσηνίας, σε μια αγροτική περιοχή γεμάτη μεγάλα τσιφλίκια. Εκεί, παριστάνοντας τα αδέλφια, πιάνουν δουλειά ως εργάτες. Όμως το χέριτου νόμου τούς προλαβαίνει… Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή και η Αλεξάνδρα, ήδη έγκυος στο παιδί του, παντρεύεται το μεγαλοτσιφλικά Ιάσονα Δεμερτζή.

Η ζωή της αλλάζει τελείως, αλλά θα αλλάξει ξανά όταν ο Μάρκος αποφυλακιστεί και επιστρέφει για να πάρει την εκδίκησή του. Τότε, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος, που θακαταπιεί όλη την περιοχή… Βασισμένη σε ξένο φορμάτ, η σειρά θα πάρει θέση στοκαθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Ρένα Ρίγγα και την επιμέλεια ο Δημήτρης Αποστόλου. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Βασίλη Τσελεμέγκο και τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη και είναι μια παραγωγή της Αργοναύτες Α.Ε.

Δες το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό