21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος βρίσκει τον δολοφόνο και ο Ιάσονας αποφυλακίζεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαργέτα πείθει τον Στρατή να φορτωθεί τον φόνο του Ζαφείρη και να μπει αυτός φυλακή στη θέση του Ιάσονα. Αυτός δέχεται λόγω της δωρεάς. Αλλά ο Ιάσονας ούτε που να τ’ ακούσει.

Επαναλαμβάνει στη μητέρα του ότι είναι αθώος και δεν δέχεται κανείς να πάρει τη θέση του και να υπάρχει αμφιβολία για την αθωότητά του. Αυτή την ανακαλύπτει ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκει τον δολοφόνο. Κι έτσι ο Ιάσονας αποφυλακίζεται.

Η αποφυλάκιση όμως θα τον οδηγήσει σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μαργέτα. Κι έτσι θα ο Ιάσονας θα φύγει απ’ το σπίτι, μαζί με την Αλεξάνδρα και το μωρό…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Η Μαργέτα ψάχνει τρόπο να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή. Ο Μάρκος περιμένει την Ευγενία για τραπέζι στο σπίτι του και θέλει να είναι όλα τέλεια… Η Ελπίδα κλειδώνει την Άννα στο δωμάτιό της αλλά εκείνη καταφέρνει να το σκάσει με τον Νικόλα.

Η Μαργέτα προτείνει στον Στρατή να μπει στη θέση του Ιάσονα στη φυλακή με αντάλλαγμα ένα κτήμα με σπίτι και δικιά του λιμνούλα στο Νέο Κιάρι. Ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του άντρα της…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό