23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρωτας φυγάς: Η Ελπίδα ζητάει κι άλλα λεφτά απ’ τον Ιάσονα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Όλοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός, εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο.

Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

Η Ελπίδα ζητάει κι άλλα λεφτά απ’ τον Ιάσονα κι αυτός της αντιπροτείνει να του πουλήσει το σπίτι της. Ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και πως σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος.

Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Ο Ιάσονας και ο Φίλιππος ετοιμάζουν καινούριες επιχειρήσεις χωρίς να το γνωρίζει η Μαργέτα. Η Βάσω ζητάει γονατιστή συγγνώμη για τον τρόπο που μίλησε πίσω από την πλάτη της Αλεξάνδρας και παίρνει πίσω τη δουλειά της.

Η Γεωργία αρνείται πεισματικά να κάνει το ίδιο μέχρι που την αναγκάζει ο Στρατής απειλώντας την πως θα την χωρίσει. Ο Ιάσονας δίνει χρήματα σε έναν επικίνδυνο άντρα, για να βγάλει από τη μέση τον Μάρκο. Στις φυλακές εμφανίζεται μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο Στέφανος Παράσχος.

Ο φύλακας ανακοινώνει στον Μάρκο πως σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να δοθεί αμνηστία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό