23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παθαίνει κρίση – Το μωρό στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα, μετά τον ολιγοήμερο εγκλεισμό της στην ψυχιατρική κλινική, αποφασίζει να αλλάξει στάση και συμπεριφορά απέναντι στον Ιάσονα.

Κι αυτό γιατί, εάν δεν ήταν εκείνος, θα βρισκόταν ακόμη εκεί μέσα. Σιγά- σιγά, λοιπόν, αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Σύμφωνα με το mytv όπως θα δούμε προσεχώς στη σειρά, η γυναίκα ζητάει και από τη Μαργέτα να τ’ αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή, αναγνωρίζοντας πως το να την κλείσει στην ψυχιατρική κλινική, ήταν για το καλό της.

Η Μαργέτα ξαφνιάζεται και δείχνει πρόθυμη να της δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Κάποια στιγμή, όμως, η Αλεξάνδρα διαισθάνεται πως κάτι κακό συμβαίνει και ανησυχεί ιδιαίτερα για το παιδί της. Τόσο, που πηγαίνει και το παίρνει από την νταντά με το έτσι θέλω. Φυσικά, για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνεται ο Ιάσονας, ο οποίος κάνει μια συζήτηση με την αγαπημένη του και της υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να το ξαναπάρει μακριά της.

Πλέον, έχει συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικός είναι ο Γιωργάκης για εκείνη. Κι ενώ η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας, μαζί με το μωρό, απολαμβάνουν τη θαλπωρή του αρχοντικού, η κοπέλα ανακαλύπτει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού και τρελαίνεται.

Χωρίς να χάνει χρόνο, το πηγαίνει στο νοσοκομείο για να το εξετάσουν και να μάθει πού οφείλονται αυτά τα σημάδια αλλά και αν έχει κάτι σοβαρό το μωρό. Μαζί της βρίσκεται και ο Ιάσονας ενώ η Αλεξάνδρα παθαίνει μία μεγάλη κρίση πανικού. Οι γιατροί, προσπαθούν να τη συνεφέρουν πριν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της, ενώ και ο Ιάσονας της συμπαραστέκεται

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό