25.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχονται 300 καινούργια λεωφορεία με leasing

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) και της Εθνικής Leasing Α.Ε., για την προμήθεια 300 καινούργιων λεωφορείων, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, μέσω μίσθωσης διάρκειας 10 ετών με δικαίωμα προαίρεσης ενός έτους, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές, Βασίλη Οικονόμου, του Προέδρου του ΔΣ της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΑ Γεώργιου Σπηλιόπουλου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Στέφανου Αγιάσογλου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Leasing Α.Ε. Θεόδωρου Σπυρόπουλο και του Διευθυντή Ανάπτυξης Εργασιών της Εθνικής Leasing Α.Ε. Γεώργιου Κιολεΐδη.

«Πραγματοποιούμε ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την ανανέωση και ενίσχυση του στόλου των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κατά την τοποθέτησή του.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της σύμβασης, ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε ότι πρόκειται για:

100 πετρελαιοκίνητα αρθρωτά λεωφορεία, 18 μέτρων

100 πετρελαιοκίνητα λεωφορεία, 12 μέτρων

100 ηλεκτρικά λεωφορεία, Midi 8,6 μέτρων, ελάχιστης αυτονομίας 180 χιλιομέτρων

Μάλιστα, η εκμίσθωση των ηλεκτρικών λεωφορείων περιλαμβάνει τους φορτιστές και τη σύνδεσή τους με το δίκτυο των αμαξοστασίων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό