20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχονται νέα High-Performance και Performance μοντέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε τις εικόνες
Η ανοδική πορεία των πωλήσεων των BMW Μ συνεχίστηκε το 2021, έτος κατά το οποίο η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις ρεκόρ με συνολικά 163.542 αυτοκίνητα, αριθμό που είναι αυξημένος κατά 13% συγκριτικά με τα αποτελέσματα του 2020.
Η BMW M GmbH θα συνεχίσει την προϊοντική της «επίθεση» την φετινή επετειακή χρονιά με την προσθήκη νέων High-Performance και Performance μοντέλων. Ξεχωρίζουν η νέα M240i xDrive Coupé και, αργότερα, η άφιξη της πρώτης M3 Touring, αλλά και μιας αποκλειστικής ειδικής έκδοσης βασισμένης στην M4 Coupé.
Επιπλέον, η θυγατρική του BMW Group (που ιδρύθηκε ως BMW Motorsport GmbH το Μάιο του 1972 και απολαμβάνει το κύρος ενός ανεξάρτητου κατασκευαστή) θα προωθήσει το μετασχηματισμό στην ηλεκτροκίνηση, καθώς στα αχνάρια της i4 Μ50, το πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται η επίσης αμιγώς ηλεκτρική iX M60.
Στην επετειακή χρονιά θα ξεκινήσει και η παραγωγή της XM. Η ισχυρότερη BMW M παραγωγής όλων των εποχών είναι επίσης το πρώτο High-Performance μοντέλο της μάρκας με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Η εξελιγμένη M Hybrid τεχνολογία συνδυάζει έναν V8 κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλών επιδόσεων που παράγουν μέγιστη ισχύ 750 ίππων και μέγιστη ροπή 1.000 Nm (ηλεκτρική αυτονομία 80 χλμ).

Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό