20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Realme έχει προγραμματίσει για τις 25 Μαΐου ένα event στο οποίο θα παρουσιάσει 8 νέα προϊόντα. Εκεί θα δούμε το Realme X50 Pro Player Edition, το Realme Watch, και τη Realme TV.

Αρχικά, η εταιρεία είχε σχεδιάσει να αποκαλύψει την έξυπνη τηλεόραση στην MWC 2020, η οποία ακυρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και σύντομα θα μάθουμε τα πάντα για το νέο προϊόν της κατασκευάστριας.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Λίγες ημέρες πριν το event, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της Realme TV, στο Flipkart. Σύμφωνα με την καταχώρηση της ιστοσελίδας, η έξυπνη τηλεόραση έχει bezel-less οθόνη και 400 nits φωτεινότητα με την υποστήριξη της Chroma Boost Picture Engine.

Επιπλέον, η Realme TV χρησιμοποιεί MediaTek επεξεργαστή, με 64-bit CPU Cortex-A53 και GPU Mali-470 MP3. Για τον ήχο, η έξυπνη τηλεόραση διαθέτει 4 στερεοφωνικά ηχεία 24W, τα οποία υποστηρίζουν Dolby Audio.

H εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πραγματοποιήσει δοκιμές στους -20℃ και test πτώσης από τα 760 χιλιοστά, ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα της Realme TV. Επίσης, δοκίμασε το τηλεχειριστήριο σε 5.000 πατήματα και το κουμπί απενεργοποίησης στα 5.500 πατήματα.

Προηγούμενο
1 της 2
Επόμενο

Τέλος, η σελίδα δεν αποκαλύπτει τις διαγωνίους στις οποίες θα είναι διαθέσιμη, ούτε το λειτουργικό της Realme TV, αλλά η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι θα είναι Android TV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό