24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται το Range Rover Sport SV Edition Two

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι απόλυτες επιδόσεις : Το Range Rover Sport SV προάγει τη σπορ συμπεριφορά, τις δυναμικές ικανότητες και την επιβλητική παρουσία του SUV Range Rover Sport στο επόμενο επίπεδο.

Νέο για το 2024: Το Range Rover Sport SV Edition Two διατίθεται σε τέσσερις ξεχωριστές σχεδιαστικές εκδοχές για το 2024, οι οποίες ενισχύουν περαιτέρω την εντυπωσιακή παρουσία του στο δρόμο.

Τεχνική Σχεδίαση: Προσφέρονται τέσσερα νέα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του αποκλειστικού Blue Nebula Matte, με νέες επιλογές φινιρισμάτων από σφυρήλατο carbon.

Εύρος δυνατοτήτων: Το πιο ισχυρό και δυναμικό Range Rover Sport συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις και δυναμισμό με τη σύγχρονη πολυτέλεια, τη φινέτσα και τη λιτή σχεδίαση της Range Rover.

Τέλεια ισορροπία: Η υδραυλική ανάρτηση 6D Dynamics με διασυνδεδεμένα αμορτισέρ και έλεγχο των κλίσεων τόσο κατά τον διαμήκη όσο και κατά τον εγκάρσιο άξονα διατηρεί το αμάξωμα σε μια σχεδόν επίπεδη θέση κατά την έντονη επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τις στροφές.

Ισχύς πέδησης: Η επιλογή των ελαφρών και ισχυρών Carbon Ceramic φρένων της Brembo προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά την πέδηση σε συνδυασμό με τις οκταπίστονες εμπρός δαγκάνες SV.

Έμφαση στη μείωση βάρους: Η επιλογή των carbon ζαντών με διάμετρο 23 ίντσες συμβάλλει σε συνολική εξοικονόμηση βάρους 76kg, ελαχιστοποιώντας τη μη αναρτώμενη μάζα και βελτιώνοντας τον χειρισμό, την επιτάχυνση και την ποιότητα κύλισης.

Κορυφαίες επιδόσεις: Το ισχυρότερο Range Rover όλων των εποχών με ήπια υβριδική τεχνολογία και Twin Turbo V8 κινητήρα αποδίδει ισχύ 635PS και ροπή 750Nm, ολοκληρώνοντας το σπριντ 0- 60 μίλια/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα .Απόλυτη εμπειρία: Η λειτουργία SV Mode προάγει τα πλεονεκτήματα του αναβαθμισμένου hardware του νέου Range Rover Sport SV, ενισχύοντας τη σπορ συμπεριφορά του για να προσφέρει την πιο ανόθευτη δυναμική εμπειρία.

Άνεση και ηρεμία: Το κάθισμα Body and Soul Seat μυεί τους επιβάτες σε μία εμβυθιστική ηχητική εμπειρία όπου μπορούν να αισθάνονται τον ήχο μέσα από ηχητικές δονήσεις, χάρη στην ενσωμάτωση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στο συγκεκριμένο τομέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό