16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχεται το OnePlus Nord CE 5G με 64ΜΡ κάμερα και SD 750G

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Μετά από το teaser το οποίο έβγαλε η OnePlus, μια αναφορά από το Android Central μας δίνει κάποιες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Σύμφωνα με τις πηγές, το Nord CE θα περιέχει τον Snapdragon 750G, ένα μικρό βήμα πιο κάτω από την πρώτη γενιά Nord με τον SD 765G.

Σε ότι αφορά άλλα χαρακτηριστικά, η οθόνη θα είναι διαστάσεων 6.43 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ίδια με αυτή που ήδη υπάρχει στο OnePlus Nord.

Στον τομέα της κάμερας, θα υπάρχει ένας αισθητήρας 64ΜΡ και δύο δευτερεύουσες κάμερες. Η μπροστινή κάμερα ίσως να είναι 16ΜΡ. Αν και η αναφορά δεν δίνει και πολλές πληροφορίες για τις «δευτερεύουσες κάμερες», το OnePlus Nord είχε τετραπλή κάμερα με διάταξη 48ΜΡ βασικό + 8ΜΡ υπερευρυγώνιο + 5ΜΡ βάθους + 2ΜΡ macro. H πρώτη γενιά Nord είχε διπλή selfie (32ΜΡ + 8ΜΡ)

Τέλος η αναφορά μας λέει ότι το Nord CE θα έχει σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν στη σειρά OnePlus 9, οπότε να αναμένουμε να δούμε μια παραλληλόγραμμη διάταξη με τριπλή κάμερα, στην πάνω αριστερή πλευρά της πίσω πλευράς της συσκευής.

Άλλες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή για το OnePlus Nord CE 5G, αλλά γνωρίζουμε ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 10 Ιουνίου σε event που έχει ήδη ανακοινωθεί.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό