25.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Έρχεται το νέο MG HS

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής γενιά του MG HS παρουσιάστηκε στην έκθεση του Πεκίνου το 2018 και από τότε ανανεώθηκε μία φορά πριν από 4 χρόνια. Με τις νέες φιλοδοξίες της κινέζικης εταιρίας λοιπόν και τον τίτλο της ναυαρχίδας που καλώς ή κακώς αποτελεί μέρος της προσωπικότητας του HS ακόμα και τώρα, η ανανέωση και η ριζική αναβάθμιση του κρίνεται απολύτως αναγκαία. Γι’ αυτό η MG ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά του μεσαίου SUV θα παρουσιαστεί στα τέλη της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε και πιο συγκεκριμένα, στο Goodwood Festival of Speed που διεξάγεται από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου.
Παρά τον χαμηλό φωτισμό στο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία μπορούμε να διακρίνουμε με σχετική ευκολία τον διαφορετικό σχεδιασμό που αντλεί στοιχεία από την οικογενειακή ταυτότητα της μάρκας και του χαρίζει μία πολύ πιο μοντέρνα, πολύ πιο σύγχρονη εικόνα που είναι απαραίτητη με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία να είναι πρακτικά αδυσώπητος. Τα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος για παράδειγμα είναι λεπτά και επιθετικά και εντάσσονται στην γενικότερη γραμμή της μάσκας ενώ στο πίσω μέρος διακρίνουμε τα εξίσου λεπτά φανάρια που ενώνονται, όπως αρμόζει η μόδα τα τελευταία χρόνια, με μία LED γραμμή αυξάνοντας, τουλάχιστον οπτικά, το πλάτος του οχήματος. Σε αυτό το σημείο δεν έχουμε απολύτως καμία εικόνα της καμπίνας του νέου MG HS αν και θα εκπλαγούμε αν δεν ακολουθεί τις τάσεις όσον αφορά στην συνδεσιμότητα, τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης και την τεχνολογία.

Όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα, οι πληροφορίες λένε ότι η MG δεν έχει απολύτως καμία πρόθεση να μην προσφέρει κάποια από τις διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά στο είδος. Με πιο απλά λόγια, το νέο MG HS θα προσφέρει επιλογές βενζίνης, plug-in υβριδικής τεχνολογίας καθώς και αμιγώς ηλεκτρικές ενώ πληροφορίες που έχουν δει το φως τον τελευταίο καιρό αναφέρουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση, η εταιρία στοχεύει σε αισθητή βελτίωση της αποδοτικότητας των κινητήριων συνόλων της και ειδικότερα όσον αφορά στο plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο, θέλει να προσφέρει την μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία στην κατηγορία. Μία καλή ένδειξη για το πού θα κινηθεί η MG με το νέο HS είναι το συγγενές Roewe RX5 που κατασκευάζεται επίσης από την SAIC (την μητρική της MG) και είναι διαθέσιμο είτε με έναν 1500άρη κινητήρα βενζίνης και 171 ίππους, είτε ως eRX5 με plug-in υβριδικό σύνολο 245 ίππων. Όπως και να έχει, σε μερικές ημέρες θα έχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες ή αν μη τι άλλου, τις περισσότερες μαζί με μία ολοκληρωμένη εικόνα για το παρουσιαστικό του νέου μοντέλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό