35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Έρχεται στις 22&23 Ιουνίου το «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2024 είναι μια χρονιά που περιλαμβάνει αρκετούς θεαματικούς αγώνες Crosscar, οι οποίοι μέχρι στιγμής, χαρίζουν άπλετο θέαμα, γεμάτο από αρκετές δόσεις αδρεναλίνης που, ξεσηκώνουν ευχάριστα τους fun του Μηχανοκίνητου αθλητισμού! Ο λόγος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar, το οποίο διοργανώνεται από την ΟΜΑΕ, περιλαμβάνει 6 αγώνες, εκ των οποίων οι δύο αγώνες Rally Cross, τρεις χωμάτινες ατομικές χρονομετρήσεις, και η έκπληξη, έναν αγώνα ανάβασης. Μετά από την επιτυχημένη Ανάβαση Κύμης, την αγωνιστική σκυτάλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar, παίρνει η πόλη του  Κιλκίς, όπου στις 22 & 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας του θεσμού το, «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS» στην περιοχή της Αργυρούπολης, η οποία αναμένει με χαρά να φιλοξενήσει, τα πληρώματα και τους θεατές ενός από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα του Motorsport.
Την Τρίτη 11 Ιουνίου έλαβε χώρα η Συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν από κοινού, ο Δήμος Κιλκίς, η ΟΜΑΕ, ο Σύλλογος Χώμα, και η Φάρμα Κουκάκη που αποτελεί  Χρυσό Χορηγό του Αγώνα. Το παρών έδωσαν σύσσωμοι οι Δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου της Βόρειας Ελλάδας και των τοπικών ΜΜΕ, καθώς η προβολή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποτελεί ευθύνη όλων. Δια στόματος του προέδρου του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς διοργανωτή του Πανελληνίου, Τάσου Αβραμίδη , αλλά και του Χρήστου Μαχαίρα,  τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας φορέων και προσωπικοτήτων κάτω απο κοινό όραμα, φέρνοντας ένα σωματείο που μετρά μόλις 9 χρόνια απο την ίδρυσή του, να συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Κιλκίς έναν αγώνα rally cross, Πανελληνίου πρωταθλήματος, σε μία πίστα που σμιλεύτηκε με προσοχή και μεράκι. Η συστηματική πρόοδος του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, που έκαναν με τις συνεχόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις τους, το Κιλκίς να είναι παρών στο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και να μετατρέπεται σε προορισμό, υπερ-ελκυστικό για τους αθλητές και προσιτό για θεατές απο ολη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τον Δήμο Κιλκίς, την άψογη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη που δίνει ο Δήμαρχος κ. Κυριακίδης στο σύλλογο ΧΩΜΑ. Τονίστηκε τέλος η σπουδαιότητα της ευρείας δημοσιογραφικής κάλυψης, ως το μοναδικό τρόπο να γίνουν βιώσιμοι οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ειδικά από την πλευρά των αθλητών. Ο εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ, κ. Γιάννης Χατζηαναστασίου δήλωσε ότι η πίστα είναι έτοιμη, αποτελεί μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, και το θέαμα αναμένεται να είναι πλούσιο. Αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, καποιες τεχινκές λεπτομέρειες και την όλη διαδικασία. Ο κ. Χατζηαναστασίου εξέφρασε την πίστη του στην ομαδική προσπάθεια που καταβάλλον τα μέλη του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς.
Ο 16χρονος οδηγός της κατηγορίας Junior Μιχάλης Στάθης από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπος των οδηγών τόνισε ότι: «η πίστα του Κιλκίς είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη στην Ελλάδα, φαρδιά, με ανισοϋψή επίπεδα, γρήγορες πατημένες ευθείες, φουρκέτες και πολλά τεχνικά σημεία. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι προσκάλεσε όλους τους συμμαθητές του στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος»

Η εκπρόσωπος του Χρυσού Χορηγού της διοργάνωσης «Φάρμα Κουκάκη» κ. Βάνα Πετρουλάκη Διευθύντρια Marketing, επισήμανε πως: «είναι μεγάλη η χαρά μας που χορηγούμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Η «Φάρμα Κουκάκη» είναι αρωγός σε δράσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. Υπογράμμισε την ευαισθητοποίηση της εταιρείας και προσωπικά του ιδιοκτήτη της Θανάση Κουκάκη στην ανάδειξη της περιοχής και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς, ταυτόχρονα, με την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. «Στη «Φάρμα Κουκάκη» οι αξίες που έχουμε ως επίκεντρο είναι αυτές της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας. Είναι αξίες που τις στηρίζουμε μέσα στην εταιρεία αλλά και σε διοργανώσεις. Συμβάλλουμε σταθερά στην υλικοτεχνική και οικονομική στήριξη του τόπου. Η στήριξή μας δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά μια έμπρακτη κίνηση στην οποία θέλουμε ενεργά να συμβάλλουμε και να αναδείξουμε τον τόπο μας».
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό