22.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Άρη ο Ρόμπερτ Κουάισον το βράδυ της Κυριακής (22/9)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης, μετά την τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, πανηγυρίζει και την… μεταγραφή του Ρόμπερτ Κουάισον, ο οποίος θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για τους «κίτρινους» το βράδυ της Κυριακής (22/9, 23:00).

Θέλοντας να ανεβάσει αισθητά την ποιότητα στην μεσοεπιθετική της γραμμή, ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Κουάισον ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ετιφάκ και επιστρέφει στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Οι «κίτρινοι» δούλευαν εδώ και λίγες μέρες την περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ και εν τέλει τον έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συμβόλαιο κατά το οποίο οι οικονομικές απολαβές θα κυμαίνονται κοντά στις 800.000 ευρώ ετησίως.

Ο 30χρονος διεθνής με το εθνόσημο της Σουηδίας στο στήθος, με το οποίο έχει σημειώσει 52 συμμετοχές και 14 γκολ, αποχώρησε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλ Ετιφάκ, στην οποία έχει αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή ο Στίβεν Τζέραρντ, και δείχνει πως επιθυμία του είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι και πάλι στην Ευρώπη μετά το πέρασμά του από ΑΙΚ Στοκχόλμης, Εσκιλστούνα, Παλέρμο και Μάιντζ.

Στην Σαουδική Αραβία αγωνίστηκε για τρία χρόνια πετυχαίνοντας 16 γκολ, σε 68 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αμειβόταν με 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δείγμα της επένδυσης που είχε κάνει προς το πρόσωπό του η αραβική ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό