29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον διάδοχο του Κάρλος Καρβαλιάλ , για τον πάγκο της ομάδας, στο πρόσωπο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αναμένεται, άμεσα, στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έλυσαν τη συμφωνία τους με τον Πορτογάλο τεχνικό, έπειτα από δύο μήνες και 11 παιχνίδια (5 Ν, 2Ι, 3Η) το Σάββατο θα αγωνιστούν με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο τους, απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών θα ανακοινωθεί εντός των ημερών και το χρονικό πλαίσιο, με το οικονομικό να αγγίζει περίπου τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, που είναι και οι απολαβές του.

Ο Μεντιλίμπαρ απολύθηκε τον Οκτώβρη του ’23 απ’ τη Σεβίλλη , μετά από 6 μήνες στον πάγκο της και 30 παιχνίδια. Βέβαια κατάφερε να κατακτήσει το Europa League, που είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία στη καριέρα του, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών. Τον Αύγουστο, μάλιστα, ήρθε και στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τους Ανδαλουσιανούς, για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, αντιμετωπίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι  (1-1 κ.δ., 5-4 πέναλτι), χωρίς να καταφέρει να φύγει, αυτή τη φορά νικητής.

Έχει εργαστεί, ακόμα, σε Εϊμπάρ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Οσασούνα, Λεβάντε και Αλαβές, με τη Σεβίλλη να είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έχει εργαστεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό