24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν – Το ποστάρισμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πολύπειρος Βραζιλιάνος εξτρέμ θα ταξιδέψει το βράδυ της Κυριακής (01/09) στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει ενδεχόμενη μεταγραφή του στους κυπελλούχους Ευρώπης.

Γουίλιαν, η ιδανική λύση για τα «φτερά»

Μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε, ο Ολυμπιακός έψαχνε την ιδανική λύση για τη θέση του εξτρέμ. Εδώ και λίγα 24ωρα του όνομα του Γουίλιαν ακούγεται έντονα και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Ο 36χρονος Βραζιλιάνος δεν ανανέωσε με τη Φούλαμ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

🚨🔴⚪️ EXCL: Willian travels to Athens tonight in order to visit Olympiacos and discuss potential free move.

Willian, assessing options as free agent with several possibilities on the table after good season at Fulham. pic.twitter.com/qjWW4G42Ia

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 1, 2024

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γουίλιαν ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα (01/09) προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο να υπογράψει στην ομάδα. Πολλοί είναι και αυτοί που συνδύασαν την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι, με την περίπτωση του Βραζιλιάνου, μιας και ήταν και αυτός στο γήπεδο.

Ο πολύπειρος εξτρέμ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια της Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε ποτέ προβλήματα τραυματισμών και παρά την ηλικία του, έχει τρομερή φυσική κατάσταση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό