12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχεται σε Android και iOS

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις τον περασμένο μήνα έγινε το λανσάρισμα στο Nintendo Switch και σήμερα η Respawn Entertainment προχώρησε στην πλέον αναμενόμενη (και λογική) κίνηση. Το Apex Legends ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του στις mobile συσκευές και φυσικά θα είναι διαθέσιμο δωρεάν με επιλογές για in-app συναλλαγές που θα αφορούν αποκλειστικά διακοσμητικά στοιχεία.

Η δημιουργός τόνισε ότι το Apex Legends Mobile θα επανασχεδιαστεί ειδικά για τις πλατφόρμες Android και iOS, έτσι ώστε οι gamers να μπορούν να διαχειριστούν τους χαρακτήρες με μεγαλύτερη ευκολία στις μικρές οθόνες αφής. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα υποστηρίζεται cross-play με τις εκδόσεις του παιχνιδιού για PC και παιχνιδοκονσόλες, ενώ το Battle Pass και τα διακοσμητικά αντικείμενα θα είναι διαφορετικά στο mobile.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, παρόλα αυτά, η beta έκδοση του Apex Legends Mobile για συσκευές Android θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες σε ορισμένες χώρες και σταδιακά θα μπει στο παιχνίδι και η αντίστοιχη beta για συσκευές iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[Respawn]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό