26.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Έρχεται πρόταση για τον Λίντσεϊ Ροζ | Superleague 1 & Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εκτίμηση που επικρατεί στον Άρη είναι ότι οι ατζέντηδες λειτουργούν για λογαριασμό συγκεκριμένων ομάδων οι οποίες έχουν τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική λίστα τους. Η αλήθεια είναι επίσης ότι τον περασμένο Γενάρη, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης έφτασε επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του, αλλά απορρίφθηκε κάθε (σχετική) συζήτηση λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του παίκτη στην ομάδα αλλά και γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης του κενού του λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA.

Σε πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του στα γαλλικά ΜΜΕ, ο Λίντσεί Ροζ έδειξε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον ομάδων για τον ίδιο, μίλησε για μια συζήτηση που πάγωσε λόγω της έκρηξης του κορονοϊού σε όλη την υφήλιο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του ενδεχομένου παραχώρησής του σε άλλη ομάδα.

Ο Άρης δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του συγκεκριμένου ζητήματος και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει λόγο να το κάνει. Εφόσον φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, θα μπει σε διαδικασία συζήτησης, εφόσον ασφαλώς εκτιμηθεί ότι η προσφορά είναι άξια ενασχόλησης. Στην πραγματικότητα, οι «κίτρινοι» γνωρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσει η πρόταση κι αυτό διότι στο τελευταίο διάστημα αρκετοί ατζέντηδες μπήκαν σε διαδικασία βολιδοσκόπησης των προθέσεων του Άρη.

Σοβαρή συζήτηση δεν έγινε, απλά σημειώθηκε από τους Θεσσαλονικείς ότι η απαίτηση της ομάδας θα είναι «προσαρμοσμένη» σ’ ένα δεδομένο, στο ότι το 25% των χρημάτων ενδεχόμενης πώλησης θα το καρπωθεί η Λοριάν. Παράλληλα σημείωσαν ότι οι ίδιοι επένδυσαν ένα ποσό περί των 200.000 ευρώ για την αγορά του 75% των δικαιωμάτων του παίκτη καθώς επίσης και ότι μέσα από την παρουσία του στην ομάδα, ο Ροζ ουσιαστικά απέκτησε θέση στην ευρωπαϊκή αγορά. Έκαναν σαφές εν τέλει ότι δεν θα μπουν σε διαδικασία συζήτησης προσφοράς η οποία δεν θα κυμαίνεται μεταξύ 1.2-1.5 εκ. ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό