24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται «οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας» – Βροχερός Σεπτέμβριος λένε οι μετεωρολόγοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τις επόμενες μέρες σύμφωνα με νέα πρόγνωση που έκανε ο μετεωρολόγος και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αρναούτογλου προβλέπει ότι θα υπάρξει εντυπωσιακή αλλαγή στη διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο καιρός θα παρουσιάσει μεγάλη αλλαγή και θα μπει τέλος στο «ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα» των τελευταίων εβδομάδων.

Η αλλαγή δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα με τα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Eντυπωσιακή η αλλαγή της διάταξης των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες δίνοντας τέλος στο “ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα” των τελευταίων εβδομάδων στις περισσότερες χώρες της γηραιάς ηπείρου και κυρίως φυσικά στα νότια τμήματά της, αλλά και με αρκετές βροχές, φαινόμενα που κυρίως προς την Τρίτη θα πρέπει να επηρεάσουν και τα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδας!

Παρακαλώ κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση!

Εδώ είναι και η καινούργια μου σελίδα που αφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:

Τα λέμε πολύ πολύ σύντομα με νεότερα για τον καιρό με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες».

Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία

Από την πλευρά του, ο κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ανέφερε ότι από τη Δευτέρα 09/09 αναμένεται να καταφθάσει νέα κακοκαιρία. Όπως επισημαίνει, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

«Έρχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Μεσόγειο, θα δώσει μεγάλο όγκο νερού, που χρειάζεται προσοχή. Πλέον μπαίνουμε σε καθαρά φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα θα αρχίσει να υποχωρεί η θερμοκρασία» ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ξεκινώντας την ανάλυσή του.

«Απομακρυνόμαστε από τις υψηλές θερμοκρασίες, το καλοκαίρι είχαμε ζέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας αρκετά υγρός με πολλές βροχές. Μπαίνουμε σε περίοδο βροχοπτώσεων» πρόσθεσε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό