21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έρχεται νέο παιχνίδι The Witcher, μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077!

Ειδήσεις Ελλάδα

Θα ήταν μάλλον έγκλημα από πλευράς CD Projekt RED να μην εκμεταλλευτεί την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς The Witcher για να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού. Το πολωνικό studio είδε τις πωλήσεις του The Witcher 3: Wild Hunt να εκτοξεύονται 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του χάριν στον πάταγο της σειράς στο Netflix, και πλέον επιβεβαιώνει επίσημα ότι σχεδιάζει το επόμενο game.

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρόεδρο και CEO της CD Projekt RED, κ. Adam Kiciński, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077, το άλλο τεράστιο project της εταιρείας που περιμένουμε τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αυτήν την περίοδο η προσοχή του studio είναι στραμμένη σχεδόν αποκλειστικά στο ραφινάρισμα του Cyberpunk 2077, ειδικά επάνω στο multiplayer mode και τα single-player DLCs, αλλά ήδη μια μικρή ομάδα άρχισε να δουλεύει επάνω στο νέο παιχνίδι The Witcher. Τόνισε, επίσης, ότι δεν θα ονομάζεται The Witcher 4 και πιθανότατα αφήνει να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει μια διαφορετική κατεύθυνση από το κεντρικό storyline του Geralt of Rivia.

Θα είναι prequel; Θα δούμε ιστορίες άλλων χαρακτήρων; Ή κάτι εντελώς καινούργιο στον ίδιο κόσμο; Πιθανότατα θα έχουμε περισσότερα να πούμε μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, αλλά κρατάμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά επάνω σε ένα νέο The Witcher!

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό