20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχεται ενιαίο πακέτο συνδρομής για τις υπηρεσίες της Google;

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση των Pixel 6 και Pixel 6 Pro, αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες που θεωρητικά θα αποκαλυφθούν στην εκδήλωση της 19ης Οκτωβρίου 2021, τόσο για τα νέα smartphones, όσο και για άλλα προϊόντα που ετοιμάζει η Google.

Για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro τα έχουμε πει αρκετές φορές τις προηγούμενες εβδομάδες και το νέο στοιχείο που μαθαίνουμε αφορά τον επεξεργαστή Google Tensor που θα προσφέρει 80% μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από τις τελευταίες διαρροές αφορά το Pixel Pass, ένα συνδρομητικό πακέτο που θα καλύπτει διάφορες υπηρεσίες της Google με μία συνδρομή, όπως περίπου το Apple One. Συγκεκριμένα αναφέρεται στο έγγραφο ότι περιλαμβάνει τη συσκευή Pixel 6, εκτεταμένη εγγύηση και πρόσβαση στα YouTube Premium, Google One, Play Pass και Google Fi.

Αν αφήσουμε στην άκρη τη σύνδεση του Pixel Pass με τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro, ένα συγκεντρωτικό πακέτο για τις υπηρεσίες της Google θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους χρήστες. Μένει να δούμε αν θα γίνει το βήμα στα κοντά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό