25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται ελαφρύ facelift για το Renault Austral

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επερχόμενο facelift της Renault για το Austral αποκαλύφθηκε πρόωρα μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας.

Το ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εμφανίζεται μόλις δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του, θα διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από το μεγαλύτερο SUV Rafale.

Οι αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν πιο χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, επανασχεδιασμένη μάσκα με νέο μοτίβο και ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα.

Παρά τις αλλαγές αυτές, το προφίλ και το πίσω μέρος του οχήματος αναμένεται να παραμείνουν παρόμοια με το σημερινό μοντέλο.

Το facelifted Austral αναμένεται να διατηρήσει την πλατφόρμα CMF-CD και να προσφέρει επιλογές συστημάτων κίνησης που περιλαμβάνουν βενζινοκίνητα, ήπια υβριδικά και αυτοφορτιζόμενα υβριδικά συστήματα.

Οι φήμες αναφέρουν την κατάργηση του τετρακύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 1,3 λίτρων υπέρ ενός ισχυρότερου τρικύλινδρου κινητήρα 1,2 λίτρων.

Επιπλέον, ενδέχεται να εισαχθεί μια plug-in υβριδική παραλλαγή για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Το facelifted Austral στοχεύει να ανταγωνιστεί αντιπάλους όπως το VW Tiguan και το Peugeot 3008, ενισχύοντας παράλληλα τη σχεδιαστική γλώσσα της οικογένειας SUV της Renault.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό