18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρχεται έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 1ΤΒ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Realme πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα τη ναυαρχίδα της GT2 Pro που θα έχει το ​​νέο chipset Snapdragon 8 Gen 1. Τώρα, ο αξιόπιστος tipster Ishan Agarwal μας ενημερώνει ότι η κορυφαία έκδοση του τηλεφώνου θα έχει αποθηκευτικό χώρο 1TB, πληροφορία που, αν βγει αληθινή, το κάνει το πρώτο τηλέφωνο Realme με τέτοιο αποθηκευτικό χώρο.

Να σημειώσουμε εδώ πως τον περασμένο μήνα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Realme Sky Li επιβεβαίωσε ότι το GT2 Pro θα είναι η πιο premium ναυαρχίδα της μάρκας μέχρι σήμερα.

Ακόμα, μέσα στην εβδομάδα, μάθαμε ότι διέρρευσαν οι προδιαγραφές για το GT2 Pro. Συγκεκριμένα, θα προσφέρει οθόνη QHD+ AMOLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και κάμερα selfie κάτω από την οθόνη.

Το GT 2 Pro θα προσφέρει επίσης αποθήκευση RAM LPDDR5 και UFS 3.1, φόρτιση UltraDart 125W και Realme UI 3.0 βασισμένο στο Android 12. Λέγεται ότι έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, μια κύρια μονάδα 50MP 1/1,5 Sony IMX766, μια κάμερα υπερευρείας λήψης 50 MP και μια κάμερα τηλεφακού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό