26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έριξαν τον διαιτητή στο έδαφος και ξεκίνησαν να τον χτυπούν

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
13.05.2024 | 11:20

ON LARISSA

Απίθανα σκηνικά σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Χειμάρρου Μαρμαρίνης και του Τοξότη Λάρισας για το τοπικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας. 

Από άσχημα επεισόδια αμαυρώθηκε το παιχνίδι του Χειμάρρου Μαρμαρίνης και του Τοξότη Λάρισας για το τοπικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Με το σκορ να γράφει 1-2 στο 77ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε δύο παίκτες των γηπεδούχων για “αντιαθλητική συμπεριφορά, εξίβρυση και απειλή”, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα. Έπειτα από τις δύο αυτές αποβολές ο ρέφερε δέχθηκε επίθεση από άτομο της γηπεδούχου ομάδας, που τον έριξαν στο έδαφος και ξεκίνησαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Μετά την παρέμβαση ενός εκπροσώπου του Χειμάρρου Μαρμαρίνης η κατάσταση ηρέμησε, με τον διαιτητή να διακόπτει το ματς και να αποσύρεται στα αποδυτήρια, μαζί με τον παρατηρητή του αγώνα. Οι δυο τους κάλεσαν, μάλιστα, την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο γήπεδο για να εκτονώσει πλήρως την ένταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό