22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρικ Τεν Χαγκ για Κριστιάνο: «Ο Ρονάλντο είναι πολύ μακριά από το Μάντσεστερ, ο καθένας έχει άποψη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο εις βάρος του και βάλθηκε να απαντήσει με… καρφιά στα καρφιά του Πορτογάλου σταρ. Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως ο καθένας μπορεί να έχει μία άποψη και ότι ο νυν άσος της Αλ Νασρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή… πολύ μακρία από την Αγγλία και το Μάντσεστερ.

«Ο Ρονάλντο είπε ότι η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα αν διαβάσετε προσεκτικά τα λόγια του. Είναι στη Σαουδική Αραβία, πολύ μακριά από το Μάντσεστερ. Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη, είναι ‘ΟΚ’», ήταν τα λογικά του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κριτική που του ασκήθηκε από τον «CR7»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρονάλντο

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να ξαναχτίσει τα πάντα. Ο προπονητής λέει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί για να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Champions League. Ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορείς να πεις ότι δεν θα παλέψεις για το πρωτάθλημα ή το Champions League. Πρέπει να έχετε τη νοοτροπία ότι, ακόμα κι αν δεν έχουμε τις δυνατότητες, θα προσπαθήσουμε. Πρέπει να προσπαθήσετε».

«Επίσης, αναφέρθηκε και στην δική του δεύτερη θητεία με την Γιουνάιτεντ: «Όταν επέστρεψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήμουν ένας από τους καλύτερους σκόρερ. Έκανα απίστευτα πράγματα με τον σύλλογο. Την πρώτη μου σεζόν στα 37 μου, ήμουν ο τρίτος καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Σκόραρα σε όλη τη φάση των ομίλων. Σκόραρα σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και στο πρωτάθλημα έβαλα 17 γκολ ή 18 γκολ. Έκανα καταπληκτικά πράγματα!».

Φυσικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έφυγε… νύχτα από το Μάντσεστερ, καθώς ο Τεν Χαγκ δεν τον υπολόγιζε καθόλου. Έτσι, ο Πορτογάλος μετακόμισε στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας και έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό