18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έρευνα του NBA για Χάρντεν και Σίξερς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το NBA ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει αν η επέκταση του συμβολαίου του Τζέιμς Χάρντεν με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη, είναι σύμφωνη με τον κανονισμό περί μεταγραφών.

Όπως αποκάλυψαν η «Philadelphia Inquirer» και ο τηλεοπτικός σταθμός ESPN, η Λίγκα θέλει να διαπιστώσει αν οι Σίξερς και ο Χάρντεν ξεκίνησαν τις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου πριν την έναρξη της επίσημης μεταγραφικής περιόδου, κάτι που απαγορεύεται.

Ο «Μούσιας» αρχικά παραιτήθηκε από την επιλογή να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μία σεζόν, κάτι που θα του εξασφάλιζε μισθό 47 εκατομμυρίων δολαρίων (46 εκατομμύρια ευρώ) το 2022-2023.

Στη συνέχεια, όμως, ανανέωσε για δύο σεζόν (ως το 2024) για συνολικό ποσό 68,6 εκατομμυρίων δολαρίων (67,2 εκατ. ευρώ) αποδεχόμενος επομένως σημαντική μείωση μισθού (επιτρέπεται), προκειμένου η ομάδα της Φιλαδέλφειας να εξοικονομήσει χρήματα για τους Πι Τζέι Τάκερ και Ντάνουελ Χάουζ.

Ο Χάρντεν, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του NBA το 2018 και παραμένει ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία σκόρερ, εντάχθηκε στους Σίξερς τον περασμένο Φεβρουάριο, προερχόμενος από τους Μπρούκλιν Νετς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό