16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έπρεπε να κλείσω το Facebook!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από την ιστορική στιγμή του αποκλεισμού του τέως Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump από το Facebook λόγω των θλιβερών επεισοδίων στο Καπιτώλιο τον περασμένο Ιανουάριο, αμετανόητος – ως φαίνεται – εξακολουθεί να πυροδοτεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

Ο Trump εξέδωσε επίσημη δήλωση που «καταδικάζει» την επιείκεια του με τις εταιρείες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Λευκό Οίκο, υποστηρίζοντας ότι:

Συγχαρητήρια στη χώρα της Νιγηρίας, η οποία απλώς απαγόρευσε το Twitter επειδή απαγόρευσε τον Πρόεδρό τους. Περισσότερες ΧΩΡΕΣ θα πρέπει να απαγορεύσουν το Twitter και το Facebook επειδή δεν επιτρέπουν την ελεύθερη και ανοιχτή ομιλία – όλες οι φωνές πρέπει να ακουστούν. Στο μεταξύ, οι ανταγωνιστές θα εμφανιστούν και θα κρατηθούν. Ποιοι πρέπει να υπαγορεύουν το καλό και το κακό, εάν αυτοί είναι κακοί;
Ίσως θα έπρεπε να το έκανα και εγώ ενώ ήμουν Πρόεδρος. Όμως ο Zuckerberg συνέχισε να με καλεί και να έρχεται στον Λευκό Οίκο για δείπνο και να μου λέει πόσο υπέροχος ήμουν.

Τη δήλωση του έκλεισε με το αινιγματικό «2024?», αφήνοντας να αιωρείται η χρονολογία της διεξαγωγής των επόμενων προεδρικών εκλογών στην Αμερική.

Ο Trump προέβη στην προκείμενη δήλωση με αφορμή την απόφαση του Προέδρου της Νιγηρίας να απαγορεύσει το Twitter στη χώρα, αφού το μέσο κοινωνικής δικτύωσης διέγραψε ένα tweet του, όπου πιστεύεται ότι απειλεί τη γενοκτονία.

Η δήλωση του Trump συγχαίρει τον ηγέτη της Νιγηρίας για τη στάση του απέναντι στο Twitter. Ωστόσο, εγείρεται ένα βασικό ερώτημα από τη δήλωση του: Αν ο Zuckerberg δεν είχε καλέσει τον Τrump και πήγαινε στον Λευκό Οίκο, τι θα είχε απογίνει το Facebook;

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό