24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έπεσε» το αεροδρόμιο στην υποδοχή του Όσιμεν στη Γαλατασαράι – Στον δρόμο για τον ΠΑΟΚ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μεταγραφικό… σήριαλ του Βίκτορ Όσιμεν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αυτό το καλοκαίρι. Ο Νιγηριανός τα είχε… σπάσει με τον Αντόνιο Κόντε και γνώριζε πως δεν είχε θέση στη Νάπολι. Έτσι τον «έσωσε» η Γαλατασαράι, αφού η τελευταία ημέρα των μεταγραφών είχε ολοκληρωθεί στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η τουρκική ομάδα κάλυψε τις… απαιτητικές ανάγκες του και ο Όσιμεν έφτασε νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης (03/09) στη γειτονική χώρα, ώστε να ενταχθεί στη Γαλατασαράι. Πλήθος κόσμου τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσε, με τον ίδιο να είναι εμφανώς ευχαριστημένος με την επιλογή του. Χαμός επικράτησε, παράλληλα, και στους δρόμους της πόλης, με τους οπαδούς της Γαλατασαράι να γνωρίζουν πως η ομάδα τους απέκτησε έναν τρομερά ποιοτικό φορ.

❤️💛 This is Galatasaray fans at around 3am, welcoming Victor Osimhen to Istanbul. 🤯

The ultra group say fans waited for 3/4 hours due to delays. Fantastic dedication. pic.twitter.com/hJJOXRXm0x

— EuroFoot (@eurofootcom) September 3, 2024 Το χρονικό της μεταγραφής, το deal και ο… ΠΑΟΚ

Αλλά και για τον ίδιο αυτή η κίνηση αποδείχθηκε η ιδανική λύση. Ο Οσιμέν βρισκόταν εκτός πλάνων στη Νάπολι του Αντόνιο Κόντε και είχε αφεθεί εκτός λίστας στη Serie A. Ο Ιταλός τεχνικός τον είχε… ήδη αντικαταστήσει με την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Νιγηριανός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι, αλλά οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους «παρτενοπέι».

🚨🟡🔴 BREAKING: Victor Osimhen to Galatasaray, here we go! Deal done and all documents have been approved.

Osimhen’s release clause will be €75m with Napoli option to extend until 2027.

Loan move to Gala until June 2025, €9/10m salary covered.

No buy option, no obligation. pic.twitter.com/Cc7lAYPPW6

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 2, 2024

Κάπου εκεί ήρθε η… Γαλατασαράι, η οποία του πέταξε ένα «σωσίβιο». Η προσεχώς αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League τον απέκτησε ως δανεικό από τη Νάπολι, καλύπτοντας ολόκληρο τον μισθό του (περίπου 9 εκατ. ευρώ ετησίως)! Ταυτόχρονα, η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τους Ιταλούς έπεσε στα 75 εκατ. ευρώ, από τα 135 εκατ. ευρώ, ενώ ο Οσιμέν διαθέτει την δυνατότητα να σπάσει τον δανεισμό του Ιανουάριο του 2025, αν προσεγγιστεί από κάποια μεγάλη ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι εκτός έδρας στην πρεμιέρα του Europa League, με τον Οσιμέν να αντικαθιστά και τον αμφίβολο (λόγω τραυματισμού) Μάουρο Ικάρντι. Ο Οσιμέν πέρυσι σκόραρε 17 φορές με τη φανέλα της Νάπολι, ενώ την σεζόν 2022/23 έκανε μυθική χρονιά (31 γκολ) και κατέκτησε μαζί της το πρώτο πρωτάθλημα μετά από το 1990.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό