24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έπαιρνε επίδομα ανεργίας αλλά είχε… Lamborghini

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αυστραλιανές αρχές κατέσχεσαν μια Lamborghini Huracan, μια Harley-Dason V-Rod και ρολόγια Rolex από έναν 39χρονο άνδρα που έπαιρνε επίδομα ανεργίας από το 2019.

Ο άνδρας, ο οποίος διαμένει στο Σίδνεϊ, συνελήφθη έπειτα από έρευνα της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος η οποία ξεκίνησε τον Μάιο.

Η έρευνα οδήγησε στην ανακάλυψη του ανεξήγητου πλούτου του άνδρα, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.

Τα πολυτελή αντικείμενα που κατασχέθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της μπλε Lamborghini και της ασορτί Harley-Dason και ακριβώς ρολογιών Rolex, εκτιμώνται σε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η αστυνομία απήγγειλε στον άνδρα διάφορες κατηγορίες για αθέμιτο πλουτισμό, και η δίκη του θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου 2024, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης μιας υπόθεσης στις ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας απέκτησε με δόλο 3,9 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια για την ανακούφιση από την πανδημία και χρησιμοποίησε μέρος αυτών για την αγορά μιας Lamborghini.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό