18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έξι τομείς σε διαβούλευση από την ΕΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) θέτει σε δημόσια διαβούλευση ενόψει της Γενικής Συνέλευσής της θέματα που αφορούν το πλαίσιο διεξαγωγής των διοργανώσεων, τον κανονισμό αντιντόπινγκ, τον κανονισμό διαιτησίας, τις Εθνικές ομάδες,τον κώδικα δεοντολογίας και το Πειθαρχικό Δίκαιο.

Η ΕΟΚ αποσκοπεί σε δημόσιο διάλογο, μέσω διαδικτυακής συζήτησης. Οι προτάσεις κάθε ενδιαφερόμενου μπορούν να σταλούν μέχρι και τη Δευτέρα, 16 Μαϊου στις 11:00 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:  

«Έξι κομβικοί τομείς της λειτουργίας του ελληνικού μπάσκετ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τίθενται σε δημόσια διαβούλευση, εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ.

Οι προτάσεις για τον τρόπο και το πλαίσιο διεξαγωγής των διοργανώσεων, τον κανονισμό αντιντόπινγκ, τον κανονισμό διαιτησίας, τις Εθνικές ομάδες, τον κώδικα δεοντολογίας και το Πειθαρχικό Δίκαιο, είναι διαθέσιμες για μελέτη στην ενότητα “Διαβούλευση” και στη συνέχεια για διαδικτυακή συζήτηση πάνω σε αυτές.

Οι απόψεις και προτάσεις κάθε ενδιαφερόμενου να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο μπορούν να σταλούν μέχρι και τη Δευτέρα, 16 Μαϊου 2022 στις 11:00π.μ. στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, [email protected]».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό