15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Έξαλλος Πολάκης κατά«87»: «Την κάνατε τη μ@@@@@α σας, κάνατε τον Κασσελάκη πληγωμένο πρίγκηπα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης «επέπληξε» την ομάδα των «87» και πέρασε… γενεές δεκατέσσερις τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απευθυνόμενος στα μέλη του κομματικού οργάνου, ο βουλευτής Χανίων, μεταξύ άλλων, είπε «Για να λεμε όλη την αλήθεια εσείς οι 87, κλπ, την έχετε κάνει τη μ@@@@@α σας και τώρα το παίζει πληγωμένος – παραπονεμένος πρίγκηπας!! Αν έρθει όμως κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος, δεν θα βγει πρόεδρος».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό!».  Σημείωσε ακόμη ότι όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στις συνεντεύξεις του «είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά».

«Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με τις συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο! Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα ελληνοτουρκικά και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Τέλος να πω πως ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Άδωνι και είχαμε και τρία παρών από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουν τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Άδωνι το Γενάρη», πρόσθεσε ο Παύλος Πολάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό