19 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με τους παίκτες του: «Τελείως αχρείαστο το γκολ που δεχθήκαμε» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται πως γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με… κατεβασμένα χέρια από την Τότεναμ με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ», με την εικόνα της ομάδας να προβληματίζει τους οπαδούς για ακόμη μία φορά.

Τόσο για την νοοτροπία με την οποία μπήκαν οι παίκτες του Τεν Χαγκ στο γήπεδο και για το πλάνο του Ολλανδού τεχνικού, όσο και για το πώς έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3ο μόλις λεπτό, όταν ο Μίκι Φαν ντε Φεν… προσπέρασε άπαντες, ξεκινώντας από το δικό του μισό του γηπέδου!

Ο Ολλανδός έκανε ένα άνετο σλάλομ μέχρι την αντίπαλη περιοχή, προτού γυρίσει την μπάλα στο πίσω δοκάρι στον αμαρκάριστο Μπρέναν Τζόνσον, για το 1-0. Ο Έρικ Τεν Χαγκ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε έξαλλος με την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του σε αυτή τη φάση, αφού το γκολ θυμίζει αυτό που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ την περασμένη Πέμπτη στο Europa League από την Τβέντε!

«Το να δεχθείς ένα τέτοιο γκολ στα πρώτα δύο-τρία λεπτά, απλά σου καταστρέφει την ψυχολογία. Εντελώς αχρείαστο να δεχθούμε τέτοιο γκολ! Κάναμε το ίδιο ακριβώς λάθος στο ματς απέναντι στη Τβέντε, έπρεπε να τους είχαμε σταματήσει από την πρώτη στιγμή… δεν μπορούμε να δεχόμαστε τέτοιο γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό