24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έξαλλος ο Ουίλιαμ με τη συνέντευξη Χάρι – «Η εμμονή του δεν θα του βγει σε καλό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι, στον τηλεοπτικό σταθμό ITV.

Σύμφωνα με το Αυστραλιανό περιοδικό New Idea, πηγές από το παλάτι αναφέρουν ότι ο Ουίλιαμ δεν χάρηκε καθόλου όταν ο Χάρι έκανε για ακόμη μια φορά αναφορά στη μητέρα του Νταϊάνα και τον πόλεμο που δέχτηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (tabloids) αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον βασιλιά Κάρολο. Ο Χάρι και η γυναίκα του Μέγκαν έχουν δεχτεί πάρα πολύ πόλεμο από τα βρετανικά μέσα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια. 

Όπως είχε αναφέρει στη δημοσιογράφο Ρεμπέκα Μπάρι, ο αγώνας του ξεκίνησε ειδικά όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από βασικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, γεγονός που γέννησε έναν πόλεμο που κρατάει ακόμη μέχρι σήμερα με την οικογένεια του.

Αναφερόμενος στη μητέρα του, ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε «Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι [η μητέρα μου] δέχτηκε ανελέητο πόλεμο στα μέσα της δεκαετίας του ’90, πιθανότατα ένας από τους πρώτους ανθρώπους που δέχτηκαν τόσο πολύ πόλεμο. Και όμως ακόμη και σήμερα, τα tabloids συνεχίζουν να αναφέρονται σε εκείνη ως μια παρανοϊκή γυναίκα. Αλλά δεν ήταν παρανοϊκή».

EXCL: “When you’re vindicated, it proves you weren’t being paranoid”

Prince Harry tells me he experienced the same paranoia as his mother Princess Diana.

Our exclusive interview features in Tabloids on Trial on ITV1 at 9pm on Thursday pic.twitter.com/hqkk9Or21h

— Rebecca Barry (@BeccaBarry) July 24, 2024

Με αυτή τη δήλωση, ο Ουίλιαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαγριώθηκε εναντίον του αδερφού του καθώς επιμένει να αναφέρεται συνεχώς στη μητέρα του. «Ο Ουίλιαμ είναι έξαλλος που ο Χάρι τη χρησιμοποίησε ξανά σαν παράδειγμα», ισχυρίστηκε ο αναλυτής. «Είναι τόσο ενοχλημένος που οι Σάσσεξ εξαργυρώνουν τον θάνατο της Νταϊάνα προς όφελός τους για να κάνουν νούμερα. Όπως φαίνεται ο Χάρι απλά δεν θα προχωρήσει και φαίνεται ότι από τότε που παντρεύτηκε τη Μέγκαν, η εμμονή με τη μητέρα του έχει ενταθεί. Το βέβαιο είναι ότι ο Ουίλιαμ έχει λάβει σαφείς αποστάσεις από τον Χάρι».

Σημειώνεται πως το πρωί της Κυριακής 4 Αυγούστου, ο Δούκας του Σάσεξ, παραχώρησε νέα συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του στο CBS στην οποία μίλησαν για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο. Μάλιστα, υπενθύμισαν ότι ακόμη και η Μέγκαν έφτασε στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει λόγω του bullying που δεχόταν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό