22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έξαλλος έγινε ο Άδωνις όταν είδε τον Νίκο Παππά πίσω από τις κάμερες του Action24: Φασίστας ο Πολάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε από το στούντιο του Action 24 ο Άδωνις Γεωργιάδης. Την «έκρηξη» του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η παρουσία του Νίκου Παππά πίσω από τις κάμερες στο στούντιο του Action 24. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη, μετά τον υπουργό Υγείας δίνοντας αφορμή στον Άδωνι Γεωργιάδη να φέρει τη συζήτηση στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και χαρακτήρισε ως «φασίστα» και «υποκριτή» τον πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη για την υπόθεση Novartis.

Σχολιάζοντας το κακό κλίμα για την κυβέρνηση εκτίμησε ότι υπάρχει εξαιτίας της ανυπαρξίας αντιπολίτευσης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλος πρωθυπουργίσιμος εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι αυτό είναι προβληματικό για το πολιτικό σύστημα. Παράδεχθηκε ότι υπάρχει μια φυσιολογική φθορά για την κυβέρνηση επειδή βρίσκεται στην εξουσία για αρκετά χρόνια και πώς η δυσαρέσκεια του κόσμου μεγαλώνει γιατί η κυβέρνηση έχει γίνει ο μοναδικό πόλος κριτικής επειδή δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

Για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας είπε ότι εάν διαγράψουν τον Στέφανο Κασσελάκη για να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα θα διαπράξουν ένα κολοσσιαίο λάθος.

Ήμασταν πιο χαλαροί στο μεταναστευτικό

Για ένα φλέγον -πλέον- ευρωπαϊκό ζήτημα, το μεταναστευτικό ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία, μετά την κριτική από διεθνή μέσα και την διαχείριση του ναυαγίου στην Πύλο εμφανίστηκε πιο χαλαρή στη δεύτερη θητεία από ότι στην πρώτη σε ό, τι αφορά το μεταναστευτικό. Για την αντίδραση κατά των μεταναστών που αποτυπώνεται και στα τοπικά εκλογικά αποτελέσματα στη Γερμανία, κάτι που οδήγησε τις κυβερνήσεις σε Γερμανία και Ολλανδία να κλείσουν τα σύνορά τους ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι δεν μπορούν οι ηγεσίες να πάνε κόντρα στη βούληση του λαού.

Δίνοντας τον τόνο της σκληρής γραμμής στο ζήτημα του μεταναστευτικού είπε ότι «όταν κάποιος μπαίνει παράνομα σε μια χώρα είναι λαθρομετανάστης και ότι η ανησυχία των ελλήνων και ευρωπαίων δεν είναι ούτε παράλογη ούτε χωρίς νόημα, ενώ επιτέθηκε σε Άγκελα Μέρκελ και Αλέξη Τσίπρα αποδίδοντάς τους την πλήρη ευθύνη για τη μεταναστευτική κρίση το 2015. «Ο Τσίπρας και η Μέρκελ άνοιξαν την πόρτα του τρελοκομείου» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα απογευματινά χειρουργεία ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν τα απογευματινά δωρεάν χειρουργεία, ενώ εκτίμησε ότι το 2025 η αναμονή για χειρουργείο δεν θα ξεπερνά τους τέσσερις μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό