22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένταση μεταξύ Λιάγκα-Κούγια: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας, δεν θα έχετε καλή τύχη. Ηρεμήστε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία βιασμού μίας 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από δύο αστυνομικούς, θέμα με το οποίο ασχολήθηκε η εκπομπή νωρίς σήμερα το πρωί.

Αφού προβλήθηκε το ρεπορτάζ και κάποια νέα στοιχεία για την υπόθεση, ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή καθώς έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο αστυνομικών.

«Που τα βρήκατε αυτά; Η δικογραφία είναι μυστική» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας. «Το τι είπε η κοπέλα, το γνωρίζει η κοπέλα και το γνωρίζω εγώ. Τίποτα από αυτά που διαβάσατε δεν είναι αλήθεια» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά: «Προϊόν ρεπορτάζ. Δεν είναι από τη δικογραφία. Από το περιβάλλον της κοπέλας».

Τότε ο Αλέξης Κούγιας του απάντησε: «Εκείνο που πρέπει να ψάξουμε στους αστυνομικούς είναι ότι έγινε κάτι στα αποδυτήρια του αστυνομικού τμήματος στο ισόγειο. Κατά τα άλλα από αυτά που σας είπαν, βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας και να ξέρετε ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική».

Ο Γιώργος Λιάγκας ενοχλημένος αναρωτήθηκε με έντονο ύφος: «Καμάκι την ώρα της υπηρεσίας μέσα σε αστυνομικό τμήμα;» με τον Αλέξη Κούγια να του απαντά: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο. Είναι μία περίεργη περίπτωση. Υπάρχει ένα κορίτσι 19 ετών που πρέπει να προστατεύσουμε και η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κατάφερε να αφήσει ασχολίαστα τα παραπάνω και του απάντησε: «Αφού σας διαβεβαιώσω για να ηρεμήσετε κι εσείς ότι δεν ζηλεύω κανένα συνάδελφό μου και καμία δόξα. Μία χαρά. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό