16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένταση ανάμεσα στους Αχαιούς Καραγκούνια και Ασημακοπούλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δεύτερι επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star ξεκίνησε πριν από λίγο και οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν το… κράξιμο με τους Μπλε να σχολιάζουν τους συμπαίκτες τους πιο έντονα.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης είναι αρκετά ενοχλημένος καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Survivor είπε: «Δεν με πειράζει που είμαι στον τάκο, με πειράζει ο τρόπος που το κάνουν, καλύτερα να μου πουν “δεν σε γουστάρουμε” παρά να κάνουν αυτό που κάνουν. Προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα και το βρήκαν».

Η Μελίνα πάλι από την πλευρά της θεωρεί πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος επηρέασε τους νέους παίκτες αναφορικά με το κομμάτι της ψηφοφορίας. «Πιστεύουμε πως ο Ασημακόπουλος επηρέασε τους νέους παίκτες», είπε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα μάλιστα προβλήθηκε ένα απόσπασμα στο οποίο ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Τάκη Καραγκούνια συζήτησαν με έντονους τόνους.

Η Ασημίνα σχολίασε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του χθεσινού συμβουλίου. «Το θέμα του Ασημακόπουλου είναι ο Τάκης», ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό