22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία, δεν άρπαξα από κάποιον κάτι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σχόλιο για τη Βίκυ Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία μίλησε και για τη Βίκυ Καγιά καθώς πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση των δυο τους.

«Με τη Βίκυ Καγιά πάντα τα πηγαίναμε πολύ καλά, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Μιλήσαμε πριν ξεκινήσει το GNTM. Περίμενα ότι θα συγκρίνουν μαζί της, ήταν αναπόφευκτο. Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα με κάποιον που έχει περάσει από χίλια κύματα. Εγώ είμαι η Ισμήνη και η Βίκυ είναι η Βίκυ. Ο ρόλος του κριτή στο GNTM δεν είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου. Στην αρχή είχα άγχος και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μετά ένιωσα λίγο πιο χαλαρή και άνετη», είπε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε στη συνέχεια: «Το να επιστρέψει η Βίκυ Καγιά στο GNTM δε θα μου κάνει εντύπωση ήταν τόσα χρόνια στο σόου. Αν μου γίνει πρόταση τη νέα χρονιά, θα το δω με χαρά, πέρασα καλά. Στεναχωριέμαι όταν χωρίς να ξέρουν κάποιον τον κρίνουν αρνητικά πριν προλάβει να δείξει ποιος είναι. Ένιωσα ότι κρίνομαι λες και άρπαξα από κάποιον κάτι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό