35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ένα smartphone που ξεπερνάει τα όρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Πώς φαντάζεστε το ιδανικό σας smartphone; Επιθυμείτε μια πανίσχυρη συσκευή που ανταποκρίνεται σε κάθε σας εντολή αστραπιαία; Ονειρεύεστε ένα σύστημα καμερών που αποτυπώνει τις ομορφιές του κόσμου με εκπληκτική λεπτομέρεια; Αναζητάτε μια κομψή συσκευή που ξεχωρίζει από το πλήθος; Το Huawei Pura 70 Pro είναι εδώ για να κάνει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα πραγματικότητα.

Μοναδικός Σχεδιασμός και Απίστευτη Οθόνη

Από την πρώτη στιγμή που θα κρατήσετε το Pura 70 Pro στα χέρια σας, θα αντιληφθείτε την ποιότητα της κατασκευής του. Το λεπτό και κομψό του προφίλ με το ξεχωριστό Forward Symbol Design αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ παράλληλα διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Είτε βρίσκεστε στην καρδιά της πόλης είτε απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης στη φύση, το Pura 70 Pro είναι πάντα δίπλα σας, αμετάβλητο στις προκλήσεις των στοιχείων. Αξίζει να αναφέρουμε και την χρήση του τρομερά ανθεκτικού Super Durable Kunlun Glass που προστατεύει τη συσκευή από τις συνηθισμένες πτώσεις.

Η εμπειρία θέασης αναβαθμίζεται σε νέο επίπεδο χάρη στην οθόνη LTPO OLED 6.8 ιντσών. Τα ζωντανά χρώματα, η απίστευτη ευκρίνεια (1260 x 2844 pixels) και ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz σας καθηλώνουν σε κάθε οπτικό ερέθισμα. Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με απίστευτη ομαλότητα, χαθείτε σε συναρπαστικές ταινίες, ή περιηγηθείτε άνετα στο Διαδίκτυο και η οθόνη του Pura 70 Pro θα σας αποζημιώσει.

Η κορυφαία κάμερα σε smartphone

Πάντως το Pura 70 Pro δεν είναι μόνο για να κοιτάζετε – είναι σχεδιασμένο να δημιουργεί. Είστε λάτρης της φωτογραφίας; Οραματίζεστε τον κόσμο με ένα μοναδικό μάτι και θέλετε να αποτυπώσετε τις στιγμές σας με εκπληκτική λεπτομέρεια; Τότε το Huawei Pura 70 Pro είναι το smartphone που σας έλειπε. Εξοπλισμένο με ένα επαναστατικό σύστημα τριπλής κάμερας Leica, το Pura 70 Pro δεν είναι απλώς ένα τηλέφωνο, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να ξεναγηθείτε στον κόσμο της δημιουργίας εικόνων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι άμεσα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του DxOMark ως το καλύτερο smartphone στον τομέα της Φωτογραφίας!

Αφήστε το φως να μπει. Η κύρια κάμερα 50MP του Pura 70 Pro διαθέτει διάφραγμα f/1.4, επιτρέποντας την είσοδο περισσότερου φωτός για λήψεις με απίστευτη ευκρίνεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αποχαιρετήστε τον θόρυβο και καλωσορίστε τις εικόνες που αποπνέουν ζωντάνια, είτε φωτογραφίζετε ένα τοπίο λουσμένο στο φως του ηλιοβασιλέματος είτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών.

Δεν σταματάμε εκεί. Ο τηλεφακός 48MP με οπτικό zoom 3.5x σας φέρνει πιο κοντά στη δράση. Συμπυκνώστε τη μαγεία μιας απομακρυσμένης κορυφής ή απαθανατίστε την έκφραση στα μάτια ενός αγαπημένου προσώπου από μακριά. Το Pura 70 Pro σας δίνει τη δύναμη να καδράρετε τον κόσμο όπως τον βλέπετε εσείς.

Για εκείνες τις στιγμές που θέλετε να χωρέσετε περισσότερα στο πλάνο, η ευρυγώνια κάμερα 12.5MP του Pura 70 Pro σας καλύπτει. Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίων που κόβουν την ανάσα ή φωτογραφίστε μια ομαδική φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείτε αρκετά για να χωρέσουν όλοι.

Αλλά η δύναμη του Pura 70 Pro δεν σταματά στους φακούς. Ο επεξεργαστής εικόνας Huawei XD Fusion Engine εργάζεται ακούραστα στο παρασκήνιο, βελτιώνοντας κάθε λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας. Από την εντυπωσιακή αναπαραγωγή χρωμάτων μέχρι την απίστευτη ευκρίνεια, το Pura 70 Pro εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας αντανακλούν την αληθινή ομορφιά του κόσμου γύρω σας.

Και δεν είναι μόνο για φωτογραφίες. Το Pura 70 Pro σας επιτρέπει να γυρίσετε εκπληκτικά βίντεο 4K με απαράμιλλη λεπτομέρεια. Αποτυπώστε τις οικογενειακές σας διακοπές, τα ταξίδια σας ή απλά τις καθημερινές σας στιγμές με ποιότητα που θα σας κάνει να ξαναζήσετε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές ξανά και ξανά στα χρόνια που θα έρθουν.

Το Huawei Pura 70 Pro δεν είναι απλά ένα smartphone με ισχυρή κάμερα, αλλά μια πρόσκληση για να δείτε τον κόσμο με νέο μάτι. Είναι η δύναμη να μετατρέψετε τις καθημερινές στιγμές σε διαχρονικές αναμνήσεις!

Hardware που κάνει τα πάντα

Η ισχύς του Pura 70 Pro δεν σταματά στις κάμερες. Έχουμε να κάνουμε με μια ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγικότητας που στην καρδιά της βρίσκεται ο επεξεργαστής Kirin 9010, ο πιο ισχυρός επεξεργαστής της Huawei μέχρι σήμερα. Είτε είστε δημιουργός περιεχομένου, είτε επαγγελματίας που εργάζεται εν κινήσει ή απλά κάποιος που απολαμβάνει απαιτητικά παιχνίδια, ο Kirin 9010 θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας και θα τις ξεπεράσει.

Είναι κατασκευασμένος σε αρχιτεκτονική κλίμακας 7nm που επιτρέπει την απίστευτα γρήγορη επεξεργασία δεδομένων. Μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εναλλάσσετε εύκολα μεταξύ email, browser, social media και παιχνιδιών χωρίς καθυστέρηση ή κολλήματα. Ακόμη και οι πιο απαιτητικές εργασίες, όπως η επεξεργασία βίντεο ή η απόδοση γραφικών υψηλής πιστότητας σε παιχνίδια, γίνονται απρόσκοπτα με τον Kirin 9010.

Εκτός από γρήγορος, ο Kirin 9010 είναι και έξυπνος. Διαθέτει μια ισχυρή μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης (NPU) που μπορεί να αναλάβει σύνθετους υπολογισμούς, απελευθερώνοντας τον κεντρικό επεξεργαστή για άλλες εργασίες. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορη αναγνώριση εικόνας, πιο ομαλή λειτουργία των εφαρμογών και βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας. Η NPU συμβάλλει επίσης σε χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη βελτιστοποίηση φωτογραφιών και η αναγνώριση σκηνών στην κάμερα, βοηθώντας σας να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες κάθε φορά.

Είτε είστε επαγγελματίας που διαχειρίζεστε πολλά emails και έγγραφα ταυτόχρονα, είτε δημιουργός περιεχομένου που κάνει editing βίντεο και φωτογραφιών εν κινήσει, το Huawei Pura 70 Pro με τον Kirin 9010 μπορεί να ανταπεξέλθει με χαρακτηριστική άνεση. Η διαχείριση της μνήμης RAM βοηθά στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των εφαρμογών σας στο παρασκήνιο, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως σε αυτές χωρίς να χρειάζεται να τις φορτώσετε ξανά. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και σας κρατά παραγωγικούς όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι gamers θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την ισχύ του Kirin 9010. Η GPU του επεξεργαστή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει ομαλά γραφικά και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης, ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Είτε παίζετε ένα battle royale γεμάτο δράση είτε εξερευνάτε έναν ανοικτό κόσμο με εκπληκτικά γραφικά, ο Kirin 9010 θα σας βυθίσει σε μια καθηλωτική εμπειρία gaming.

Αυτονομία υψηλού επιπέδου

Η ζωή σήμερα δεν σταματάει ποτέ. Είστε συνεχώς εν κινήσει, μεταπηδάτε από τη δουλειά στην κοινωνική σας ζωή, στα χόμπι σας και φυσικά, θέλετε να μένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο γύρω σας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να σας ανησυχεί η αυτονομία του smartphone σας. Το Huawei Pura 70 Pro είναι σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ζωής σας, χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκεια και την τεχνολογία φόρτισης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τον φορτιστή ή το power bank.

Ας ξεκινήσουμε με την ίδια την μπαταρία. Το Huawei Pura 70 Pro διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh, η οποία προσφέρει αρκετή ισχύ για να σας κρατήσει όλη μέρα, ακόμα και με έντονη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, να περιηγείστε στο Διαδίκτυο, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε βίντεο και να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας τελειώσει η μπαταρία πριν τη δύση του ηλίου.

Αλλά η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μόνο το μισό της ιστορίας. Το Huawei Pura 70 Pro διαθέτει επίσης την τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 100W που φορτίζει το τηλέφωνό σας από 0% σε 100% σε μόλις 30 λεπτά, χαρίζοντας σας ώρες χρήσης με μόλις λίγα λεπτά στην πρίζα.

Είστε διαρκώς εν κινήσει και δεν έχετε πάντα πρόσβαση σε καλώδιο φόρτισης; Κανένα πρόβλημα. Το Huawei Pura 70 Pro υποστηρίζει επίσης ασύρματη φόρτιση 80W HUAWEI SuperCharge. Απλά τοποθετήστε το τηλέφωνό σας σε ένα συμβατό ασύρματο φορτιστή και παρακολουθήστε το να γεμίζει η μπαταρία ακόμα πιο γρήγορα.

Αλλά η Huawei δεν σταμάτησε εκεί. Το Huawei Pura 70 Pro διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας που βοηθούν στο να διαρκεί ακόμα περισσότερο. Η τεχνολογία AI μπορεί να αναγνωρίσει τα μοτίβα χρήσης σας και να προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις για να εξοικονομήσει ενέργεια.

Με το Huawei Pura 70 Pro, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το να σας τελειώσει η μπαταρία. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας και η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης σάς εξασφαλίζουν ότι θα είστε πάντα συνδεδεμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Με όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές!

Οι τιτάνιες προσπάθειες και οι τεράστιες επενδύσεις της Huawei στον τομέα του λογισμικού έχουν αποδώσει καρπούς, καθώς το κατάστημα εφαρμογών AppGallery περιλαμβάνει πλέον την συντριπτική πλειοψηφία των πιο δημοφιλών εφαρμογών που χρειάζεται ένας χρήστης. Και για όσους επιθυμούν πρόσβαση στις εφαρμογές – υπηρεσίες της Google, υπάρχουν και εδώ πολύ εύκολες και γρήγορες λύσεις. Η μία από αυτές είναι το γνώριμο μας Gbox, ενώ έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο και το MicroG χάριν στις συνεχείς προσπάθειες των προγραμματιστών.

Τα βήματα για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε google εφαρμογές είναι απλά.

Ανοίξτε το Huawei AppGallery, ψάξτε για μία από τις δημοφιλείς google εφαρμογές, πατήστε για εγκατάσταση και επιλέξτε και εγκατάσταση του microG. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε στο google account σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές σας και να μοιράζεστε περιεχόμενο  ελεύθερα.  Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες εφαρμογές μέσω του GBox.  Ψάξτε για το GBox στο AppGallery και εγκαταστήστε το, προσοχή, μην το διαγράψετε. Μπείτε στο GBox και αποκτήστε πρόσβαση στο “Google Play Store” και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία για εφαρμογές στο Huawei smartphone σας. 

Εναλλακτικά μπορείτε να εγκαταστήσετε το MicroG από το GitHub και μέσω του AppGallery ή της third-party εφαρμογής GBox εγκαταστήστε και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τις Google εφαρμογές που θέλετε, με τον Google λογαριασμό σας.

Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πριν φύγεις!

Εκτός από το Huawei Pura 70 Pro, είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και τα τελευταία smartwatches της εταιρείας. Το «διαστημικό» Huawei Watch 4 Pro Space Edition με την τρομερά ανθεκτική και πολυτελή κατασκευή, αλλά και το Huawei Watch FIT 3 με επανασχεδιασμένο καντράν και βελτιωμένες επιδόσεις για τους φίλους του fitness και όχι μόνο!

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό