23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ένα smartphone ανθεκτικό στις κακουχίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nokia παρουσιάζει το XR20, ένα Android One smartphone με πιστοποίηση MIL-STD-810H για αντοχή σε διάφορες… κακοτοπιές. To λανσάρισμα της συσκευής θα γίνει στην Ευρώπη, σε τιμή που θα κινείται στην κατηγορία των 500 ευρώ περίπου.

Το Nokia XR20 είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.67 ιντσών, σε ανάλυση Full HD+ με επικάλυψης Gorilla Glass Victus της Corning, το οποίο προσφέρει επιπρόσθετη προστασία από γρατζουνιές και χτυπήματα. Η πιστοποίηση του Nokia XR20 δείχνει ότι είναι αδιάβροχο, επομένως, αυτό το smartphone προορίζεται για σκληρή χρήση.

Στο εσωτερικό του έχει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 480, ο οποίος προσφέρει δυνατότητες 5G και συνδυάζεται με μνήμη RAM είτε στα 4, είτε στα 6 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στην πρώτη περίπτωση στα 64 και στη δεύτερη περίπτωση στα 128 GB, με δυνατότητα επέκτασης με τη βοήθεια καρτών micro SD.

H χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 4630 mAh. Στο μπροστινό μέρος μπορεί να δει κανείς την punch hole κάμερα των 8 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος το camera setup περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα των 48 Megapixel, συνεπικουρούμενη από έναν ευρυγώνιο φακό 13 Megapixel. Το λειτουργικό σύστημα Android One σημαίνει ότι θα μπορεί να παίρνει το νέο μοντέλο updates για 4 έτη.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό