21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ένα Nothing Phone (1) Lite ίσως είναι στα σκαριά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια Lite εκδοχή του Nothing Phone (1) φέρεται να ετοιμάζει η εταιρεία σύμφωνα με νέα, έντονη φημολογία. Σύμφωνα με αυτή, θα πρόκειται για μια ίδια ακριβώς συσκευή αλλά με απλή γυάλινη πλάτη, χωρίς LED Glyph, και χωρίς ασύρματη φόρτιση. Αν και θα εξακολουθεί να υποστηρίζει φόρτιση 33W, το μοντέλο “lite” θα έρθει με φορτιστή 42W στο κουτί, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

H Nothing έχει ήδη αρνηθεί την ύπαρξη μιας τέτοιας συσκευής αλλά οι φήμες δεν ανακόπτονται! Όπως λένε, το Nothing Phone (1) Lite θα είναι φθηνότερο από το πρώτο μοντέλο. Λογικό, αφού θα λείπουν οι δύο λειτουργίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν «κάποιες ενδείξεις» ότι το νέο τηλέφωνο θα ξεκινά από 24.999 INR (316 $ ή 308 €) στην Ινδία για μια παραλλαγή με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Συγκριτικά, το τρέχον Nothing Phone (1) ξεκινά από 32.999 INR (417 $ ή 407 €), αλλά έρχεται με 8 GB μνήμης RAM.

Μερικές άλλες πηγές ανέφεραν ακόμη ότι αυτό το ακουστικό θα είχε μεγαλύτερη μπαταρία 5.000 mAh, η οποία θα χωράει μια χαρά καταλαμβάνοντας τον χώρο που τώρα γεμίζουν τα LED και το πηνίο ασύρματης φόρτισης στο αρχικό Nothing Phone (1).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό