20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ένα Kia κόντρα σε μία… Lamborghini (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Ακόμα και πριν 5-6 χρόνια, ο τίτλος αυτού του άρθρου θα έμοιαζε με… επιστημονική φαντασία. Ένα κορεάτικο Kia απέναντι σε μία ιστορική μάρκα όπως η Lamborghini θα ήταν κάτι σαν ανέκδοτο.
Όμως οι καιροί αλλάζουν. Και πλέον μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα σε μία ευθεία ένα Kia και μία Lamborghini. Και όλα αυτά χάρη στην ηλεκτροκίνηση.
Στο που φτιάχτηκε από το carwow, βλέπουμε μία Lamborghini Aventador απέναντι σε ένα Kia EV6 GT.
Mπορεί να μοιάζει με ιεροσυλία, όμως τα νούμερα άλλα λένε. Το Kia με τα 585 ηλεκτρικά άλογα βρίσκεται απέναντι στον ιστορικό V12 των 770 ίππων. Μάλιστα η ροπή του κορεάτικου μοντέλου είναι μεγαλύτερη από αυτή του εμβληματικού ιταλικού supercar.
H κόντρα είναι εξαιρετικά αμφίρροπη, με το Kia να πετάγεται αμέσως μπροστά, όμως στο τετρακοσάρι παίρνει κεφάλι η πιο δυνατή και αρκετά ελαφρύτερη Aventador.
Το ίδιο συμβαίνει όταν δίπλα στην Lambo βρίσκεται και ένα Audi RS E-Tron GT.
Όμως οι διαφορές είναι αμελητέες, με την Aventador να κάνει το τετρακοσάρι σε 10,9 δευτερόλεπτα, το Audi στα 11,2 και το Kia στα 11,9.
Δείτε το και αναλογιστείτε πόσα πράγματα έχουν αλλάξει μέσα σε λίγα χρόνια. Και πόσα θα αλλάξουν στα χρόνια που έρχονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό