14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα Dacia Sping καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά στη μπαταρία στη Ρουμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα Dacia Spring έπιασε φωτιά στη Ρουμανία και κάηκε ολοσχερώς, με τον ιδιοκτήτη του οχήματος να αναρτά φωτογραφίες από το περιστατικό στην ομάδα Dacia Spring Romania στο Facebook. Αυτό είναι το πρώτο περιστατικό του είδους του στη Ρουμανία και μόλις το δεύτερο στην Ευρώπη για το εξαιρετικά δημοφιλές ρουμάνικο μοντέλο, με πάνω από 80.000 πωλήσεις.

Ο Ionel Carnu αναφέρει ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 5 το απόγευμα, στις 11 Μαΐου και ενώ το αυτοκίνητο το οδηγούσε η σύζυγός του, όντας κοντά στο σπίτι τους στην επαρχεία Timis, στη δυτική Ρουμανία.
Περιγράφοντας το περιστατικό, ο Carnu τονίζει ότι η σύζυγος του επέστρεφε με τον γιο τους από το σχολείο και πανικοβλήθηκε όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από το κάτω μέρος του οχήματος, που συνοδεύτηκε με έναν συνδυασμό συριγμού και τριξίματος, και ενώ βρισκόταν περίπου 330 μέτρα μακριά από το σπίτι.

Τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του είπε ότι άρχιζε να βγαίνει πυκνός καπνός από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, από την περιοχή όπου βρίσκεται η μπαταρία. Συνέχισε να οδηγεί το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει στο σπίτι, όπου βγήκε αμέσως έξω από το όχημα μαζί με τον γιο της. Μετά από δεκαπέντε λεπτά, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε πλήρως στις φλόγες, με αποτέλεσμα το Dacia Spring να καεί ολοσχερώς.
Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά. Εντόπισαν ένα βραχυκύκλωμα ως την αρχική αιτία του συμβάντος, που αφορούσε την μπαταρία.

Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι αγόρασε το αυτοκίνητο καινούργιο πριν ενάμιση χρόνο και ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένος με αυτό κατά τη διάρκεια της χρήσης του, γι’αυτό και είχε διανύσει με αυτό περίπου 36.000 χλμ.
Σημείωσε επίσης ότι το φόρτιζε πάντα στο σπίτι, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται ακόμα εντός εγγύησης (απομένουν 18 μήνες) και καλύπτεται πλήρως από την ασφάλεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό