27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ένα νέο 5v5 multiplayer shooter για PS5 και PC

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης State of Play, η Sony μας έδωσε μια πρώτη εικόνα από το επερχόμενο multiplayer shooter της, το οποίο ονομάζεται Concord και αναμένεται τον προσεχή Αύγουστο σε PS5 και PC. Αν και ο τίτλος είχε ανακοινωθεί πέρυσι, η Firewalk Studios παρουσίασε τώρα για πρώτη φορά υλικό από το gameplay και αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας. Πρόκειται για ένα ομαδικό first-person shooter όπου δέκα παίκτες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με παραδοσιακά όπλα και υπερδυνάμεις.

Φτιάξαμε το Concord ως έναν φόρο τιμής στην φιλόδοξη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, εμπνευσμένο από την αγαπημένη μας τέχνη, τα anime, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές. Σε συνδυασμό με τη βαθιά μας αγάπη για το multiplayer, είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργήσουμε μια αίσθηση περιπέτειας καθώς ανακαλύπτετε περισσότερα για τον γαλαξία, τους χαρακτήρες που παίζετε και τους κόσμους που επισκέπτεστε κάθε φορά που συνδέεστε.

Οι χαρακτήρες στο Concord είναι μια ομάδα μισθοφόρων που ονομάζονται Freegunners και σε κάθε αγώνα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα από το σύνολο των 16 διαθέσιμων πληρωμάτων κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι οι ενημερώσεις μετά την κυκλοφορία θα φέρουν νέους Freegunners, χάρτες, λειτουργίες και κινηματογραφικά story trailers.

Παρόλο που ο πυρήνας του παιχνιδιού μας θα φανεί οικείος στους οπαδούς των shooters, η ευελιξία και η ποικιλία του κάθε Freegunner και των ικανοτήτων του το κάνει να μην αρκούν πάντα μόνο το σημάδι και η δεξιοτεχνία του αντίχειρα για να βγείτε νικητές. Οι ικανότητες κάθε Freegunner έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να είναι αποτελεσματικοί παίκτες με ευρύ φάσμα επιπέδων δεξιοτήτων και στυλ παιχνιδιού -ακόμη και όσοι είναι νέοι στο είδος-, ενώ παράλληλα παρέχουν πρόσθετη πρόκληση και βάθος για όσους αναζητούν ανταγωνιστικό παιχνίδι με υψηλά ρίσκα και υψηλή απόδοση.

Όπως και το Helldivers 2, η Sony θα φέρει αυτή τη live service εμπειρία τόσο στο PlayStation 5 όσο και στα PC με ταυτόχρονη κυκλοφορία. Το Concord θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό