26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ένας χρόνος απομένει για το… ατελείωτο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, γνωστοποίησε μέσω της πλατφόρμας του Instagram ποια κλαμπ θα βρεθούν στο νεοσύστατο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί σε έναν χρόνο ακριβώς. Πρόκειται να δώσουν το «παρών» 32 ομάδες και από τις έξι ηπειρωτικές ομοσπονδίες.

Ο επίσημος τίτλος του τουρνουά θα είναι «FIFA Club World Cup 2025» και θα διεξαχθεί από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το εν λόγω τουρνουά θα γνωστοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν:

Αλ Αχλί ΚαΐρουΑλ ΑΐνΑλ ΧιλάλΌκλαντ ΣίτιΝτόρτμουντΜοντερέιΤσέλσιΑτλέτικο ΜαδρίτηςΡίβερ ΠλέιτΠατσούκαΚλουμπ ΛεόνΦλαμένγκοΕσπεράνς Σπορτίβ ντε ΤυνίςΜπάγερνΊντερΠόρτοΣάλτσμπουργκΦλουμινένσεΓιουβέντουςΜαμελόντι ΣάνταουνςΜάντσεστερ ΣίτιΠαρί Σεν ΖερμένΡεάλ ΜαδρίτηςΠαλμέιραςΣιάτλ ΣάουντερςΜπενφίκαΟυλσάνΟυράβα Ρεντ ΝτάιαμοντςΓουιντάντ Αθλέτικ Κλαμπ

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αγαπητοί ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον κόσμο! Σε ακριβώς ένα χρόνο, θα ξεκινήσει το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA με 32 ομάδες και από τις έξι ηπειρωτικές συνομοσπονδίες.

Ετοιμαστείτε, καθώς ο καλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός συλλόγου είναι έτοιμος να ξεκινήσει!

Θα δείτε αυτό που δεν έχετε ξαναδεί και θα βιώσετε αυτό που δεν έχετε βιώσει ποτέ πριν: τους καλύτερους των καλύτερων από όλο τον κόσμο και στο τέλος μόνο ένας θα είναι ο πραγματικός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό