35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Έμιλυ Κολιανδρή για τη συνεργασία με γνωστό σκηνοθέτη: «Εμπίπτει στα όρια της κακοποίησης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του «ERT Backstage» ήταν η Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες συνεργασίες της, την Ηλέκτρα, αλλά και τον έρωτα.

«Ήταν δύσκολη η συνεργασία μου με τον Λευτέρη Βογιατζή. Όσο περνάνε τα χρόνια σκέφτομαι ότι, επειδή ήταν απαιτητική εργασία, εμπίπτει στα όρια της κακοποίησης; Ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης που δεν ξέρω πόσοι υπάρχουν πια. Αφού δουλέψαμε μια δυο φορές, ερχόταν στις παραστάσεις μας και ήταν πάντα ένα γεγονός.

Και όταν έφυγε σκεφτόμουν “τώρα ποιος μπορεί να έχει τέτοια επίδραση πάνω μου;”. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί να έχει κάποιος τόση επιρροή πάνω μου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνεται αναίμακτα, να γίνετε και παρέα. Αλλά αυτός ο τρόπος ο πιο επιφανειακός, πεθαίνει πιο γρήγορα», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Στη συνέχεια η Έμιλυ Κολιανδρή πρόσθεσε: «Σε παραστάσεις που τραβάνε έξι μήνες, αν δεν ματώσεις, βασανιστείς, δεν έχεις περιθώριο να το κάνεις για πολύ καιρό. Δεν αντέχεις τον εαυτό σου. Αν δεν κινητοποιήσεις τον εαυτό σου, να βρεις κάτι άλλο να εκπλήσσεσαι.

Όσους θαύμαζα ήρθαν με έναν τρόπο στη ζωή μου. Νιώθω τυχερό τον εαυτό μου που έχω αυτές τις συνεργασίες. Μπορεί αν έκανα άλλες επιλογές στο θέατρο, ίσως να είχα άλλη πορεία, καλύτερες οικονομικές απολαβές. Στις οντισιόν τα πήγαινα πολύ άσχημα, είναι σκληρό πράγματα η ακρόαση. Όταν κάποιος δουλεύει με κάποιους ανθρώπους τους ξέρει, αναπτύσσουν κοινούς κώδικες. Η ακρόαση είναι πολύ σκληρό πράγμα. Μου ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως μπορούσα στην κάθε ηλικία που μπορούσα να αντέξω. Ήμουν σε δουλειές στο Εθνικό, σε πιο ομαδικές συνθήκες. Για τη δική μου ιδιοσυγκρασία, για τον δικό μου χαρακτήρα τα πράγματα έγιναν όπως θα έπρεπε να γίνουν».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό