23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έλενα Χριστοπούλου για Μαρία Σολωμού: «Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σολωμού επέστρεψε με νέο podcast για το θέμα της απιστίας, μέσα στο οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον διαχωρισμό των γυναικών σε «Α» και σε «Β».

Η εκπομπή «Πρωινό Μας» πρόβαλε ένα απόσπασμα από το podcast της ηθοποιού στο διαδίκτυο, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπά.

«Και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι «Β», δηλαδή «δεύτερες» και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα. Υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status. Όταν είπα «Β» δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε «Α». Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους έξυπνους» αναφέρει η Μαρία Σολωμού στο podcast της.

«Παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και σε Β; Είμαστε σοβαρές; Δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε κατηγορίες. Στη ζωή μου ποτέ δεν χώριζα τους ανθρώπους, τι πράγματα είναι αυτά; Δεν στήνω κανέναν στον τοίχο, ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Διαφωνώ μαζί της κάθετα» ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε να σχολιάσει για τις δηλώσεις της ηθοποιού: «Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό