22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έλενα Τοπαλίδου για τις φήμες χωρισμού με τον Νίκο Κουρή: «Θα σας απαντήσω μόνο αν μου βρείτε…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την χορεύτρια και σύζυγο του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου και την ρώτησε για όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί κρίσης στον γάμο της, με αφορμή το unfollow του ηθοποιού και την διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από το προφίλ του στο ίνσταγκραμ.

Σαφή απάντηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση τους δεν θέλησε να δώσει και αυτό που αρκέστηκε να πει ήταν: «Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Τίποτα δε σκοτώνει τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Άιντε» είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time που θέλει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους – προς το παρόν τουλάχιστον. «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή επανασύνδεση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό